Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Matka stratenej Maddie prezradila, čo hovorí doma jej súrodencom

Mama McCannová deťom tvrdí, že Maddie sa vráti. Okrem toho obhajuje svoju nevinu.
Mama McCannová deťom tvrdí, že Maddie sa vráti. Okrem toho obhajuje svoju nevinu. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dôkazy proti rodičom nezvestnej Britky Madeleine McCann (4) sa pomaly rozplývajú. Testy DNA preukázali, že telesné tekutiny, ktoré boli nájdené v ich prenajatom aute, nepatria Maddie, ale jej dvojročným súrodencom Seanovi a Amelii.

Kate (39)a Gerry (39) McCannovci, ktorí i napriek tomu zostávajú hlavnými podozrivými, bojujú o svoju povesť.

Prvýkrát po návrate z Portugalska sa postavili ruka v ruke pred svoj dom v britskom Rothley a pred novinármi prehovorili o dráme, ktorú prežíva ich rodina. „Keď sa Sean a Amelie pýtajú na svoju sestričku, vždy im povieme, že Maddie tu teraz nie je. Keď sme boli v Portugalsku, hovorili sme im, že Madeleine je na výlete. Po celom dome sú jej hračky, všade sú jej fotky. Nesnažíme sa, aby na ňu dvojičky zabudli,“ vysvetľuje Kate deťom neprítomnosť staršej sestry, ktorú od mája nevideli.

„Veľmi nám pomáha, keď vidíme, že Sean a Amelie sú v poriadku a šťastní,“ dodáva aj za manžela. „Sú to krátke povzbudivé momenty a potom znovu situácie, ktoré nás úplne položia. Je to totálny kolotoč citov. Avšak jediné, čo by nás naplnilo šťastím, je nájdenie Maddie. Alebo sa aspoň dozvedieť, čo sa s ňou stalo,“ hovorí Kate, ktorá napriek trom mesiacom neúspešného pátrania stále verí, že malá Maddie žije.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu