Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladíci v ukrajinskom metre dvihli všetkým mandle: VIDEO totálnej hlúposti, ktorú neopakujte

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

KYJEV - Očitý svedok zachytil na video bláznivý incident, ktorý sa odohral v stanici metra Dvorets Sporta v ukrajinskom hlavnom meste Kyjev. Dvaja mladíci krátko pred príchodom súpravy zoskočili z nástupišťa a ľahli si medzi koľajnice. Zábery sa okamžite začali šíriť na sociálnych sieťach, no užívatelia ich "hrdinstvo" nijako neocenili. Označili ich skôr za poriadnych hlupákov.

VIDEO Konanie ženy na stanici metra nemá obdoby: Hnus medzi cestujúcimi, znechutene sa prizerali

Zábery ukazujú dvoch tínedžerov v krátkych nohaviciach a tričkách, ako zoskočia z plošiny a ľahnú si jeden pred druhého medzi koľajnice. O niekoľko sekúnd vojde do stanice súprava a zastane nad mladíkmi.

Mladíci v ukrajinskom metre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zdá sa, že vodič si ich všimol a zabrzdil skôr, než mal, pretože nepotiahol súpravu až úplne na koniec nástupišťa a vyšiel z kabíny. Ostatní cestujúci sa tvárili dosť ľahostajne, keď mladíci zoskočili na koľaje a rovnako tak aj po príchode vlaku. Vodičovi však povedali, čo sa stalo a odvážlivci boli bezpečne vytiahnutí von, no spôsobili tým dlhé meškanie na trati.

Či polícia incident vyšetruje, nie je známe, ale ľudia, ktorí videli videozáznam na internete, žiadali, aby boli vinníci potrestaní. "Lacné predvádzanie sa," napísal jeden z užívateľov. "Keby som bol otcom jedného z nich, dolámal by som mu nohu, tak by prestali robiť takéto kraviny," dodal.

"A myslia si, že toto je cool? Je to absolútne hlúpe. Nemysleli na svojich rodičov, mohlo sa stať čokoľvek. Mohli skončiť zmrzačení na zvyšok života. Mali by o veciach premýšľať," pridala sa podľa portálu MailOnline rozhorčená užívateľka.

Viac o téme: MetroUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu