Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Perverzná matka pomáhala priateľovi znásilňovať dcérku: Zvrhlosťami z nej vyháňali démona

Svojej dcére pripravila peklo. Zobraziť galériu (3)
Svojej dcére pripravila peklo. (Zdroj: profimedia.sk)

BUENOS AIRES - Celia Beatriz Sosaová bola odsúdená za nútenie svojej dcérky, aby mala sex s jej partnerom, ktorý je na úteku a hľadá ho Interpol. Argentínčanka pomáhala znásilňovať svoje dieťa viac ako šesť rokov, pretože verila, že dievčatko "malo vo vnútri démona". Zvrhlá matka skončila za mrežami.

Tréner (64) a lektor (29) dostali exemplárne tresty: Ako vôbec mohli zneužiť toľko detí?

Sergio Eduardo Gimenez zneužíval dievčatko v dome v argentínskom Buenos Aires, pretože vraj sex "dieťaťu pomohol zbaviť sa zlých duchov". Podľa súdu sa sexuálne zneužívanie začalo, keď malo osem rokov a trvalo až do 14-tich, kedy sa v roku 2015 vnučka zverila svojej babičke. Predtým však ešte otehotnela a matka ju poslala do Paraguaja na potrat.

Sergio Eduardo Gimenez
Zobraziť galériu (3)
Sergio Eduardo Gimenez  (Zdroj: profimedia.sk)

Dnes má obeť 17 rokov a podľa portálu mirror.co.uk vo vyhlásení uviedla: "Vždy bol opitý, nikdy som ho nemala rada. Povedal, že mám v sebe démona a moja matka tomu uverila. Všetko sa začalo, keď som mala osem rokov. Prebudila ma, aby mi povedala, že s ním mám robiť veci. Samozrejme, že som to nechcela".

"Predtým, než som šla spať, hovoril mi: "Nezaspi, vieš, čo musíš urobiť" a moja matka mi roztiahla nohy a bila ma opaskom. Musela som robiť veci, niekedy aj celú noc. Občas používal kondómy, niekedy nie," znie hrozný opis zverstiev, ktoré dievčina prežila.

Perverzná matka pomáhala priateľovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napokon sa so zneužívaním zverila svojej babičke, ktorá jej pomohla podať sťažnosť a sprevádzala ju na gynekologické a psychologické vyšetrenie. Celia Beatriz Sosaová si odpykáva 14-ročný trest odňatia slobody v ženskej väznici Ezeiza v Buenos Aires.

Viac o téme: MatkaDieťaDcéraZnásilneniePriateľCelia Beatriz SosaSergio Eduardo Gimenez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu