Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predpovedal Brexit aj Trumpa a teraz šokuje novou víziou: Začnime sa modliť, aby nemal pravdu

Prorok Craig Hamilton-Parker predpovedal udalosti na rok 2018
Prorok Craig Hamilton-Parker predpovedal udalosti na rok 2018 (Zdroj: SITA/Korean Central News Agency, AP/Aaron Favila, YouTube/Craig Hamilton-Parker)

WASHINGTON - Ďalšia veľká predpoveď je tu. Známy prorok, ktorý do budúcna predpovedal brexit, ale aj zvolenie Donalda Trumpa za prezidenta USA, zverejnil ďalšie predpovede. Európu čakajú chemické útoky, lídra KĽDR zvrhnú vlastní a pokus o zosadenie zažije aj spomínaný Donald Trump.

Prorok Craig Hamilton-Parker sa preslávil najmä tým, že predpovedal dopredu, čo sa stane. Vedel, že sa Angličania rozhodnú pre brexit a že Donald Trump sa stane americkým prezidentom. Jeho ďalšie predpovede sú však oveľa desivejšie.

Kim Čong-una zvrhnú vlastní

Jeho predpovede zahŕňajú neúspešný pokus zvrhnúť prezidenta Donalda Trumpa, globálnu epidémiu chrípky spojenú s bioterorizmom, ale aj zasnúbenie princa Harryho a Meghan Markleovej. V budúcnosti však vidí aj obrovské krízy.

Jedna z nich sa týka sporu Spojených štátov amerických a Severnej Kórey. Kríza by podľa Hamiltona-Parkera mala vypuknúť potom, čo americké jednotky vyhodia do povetria kľúčovú obchodnú cestu. Ďalšia predpoveď sa týka samotného lídra KĽDR Kim Čong-una, ktorého by mal zvrhnúť vlastný ľud. "Myslím, že táto zmena by mala nastať na prelome roka. Buď v decembri, alebo v januári."

Európu čaká chemický útok

Prorok sa domnieva, že sa staneme svedkami obrovského teroristického útoku na jednej z britských diaľnic. Teroristi by mali taktiež realizovať chemický útok, a to buď v Londýne alebo v Berlíne. "Rok 2018 bude rokom politickej a environmentálnej krízy, ktorú spôsobí dramatická zmena počasia," povedal Hamilton-Parker. 


Hrozivá veštba Nostradama na rok 2018: Strašidelný scenár, jadrový výbuch a Zem v chaose


Zároveň priznáva, že predpovede sú ponuré, no prorok predpokladá, že nastane aj rast spirituality u ľudí. Ten následne privedie ľudstvo do zlatého veku. "Konflikt a ťažkosti spolu s rastúcimi environmentálnymi problémami spoja ľudí dokopy a podnietia v nich túžbu po hľadaní skutočného zmyslu ľudského života."

Konzervatívci zaznamenajú obrovský úspech

Čo sa týka volieb v Británii 8. júna, prorok hovorí jasne. "Predpovedám obrovské víťazstvo konzervatívcov. Konzervatívcom sa bude dariť, dokonca aj v Škótsku. Ľudia budú unavení z presadzovania politiky Sturgeonovou a vidím strácanie voličov práve v prospech konzervatívcov."

Podľa neho liberálnym demokratom sa dariť naopak nebude. "Stratia viac kresiel a strana UKIP v britskej vláde nebude mať miesto. Vidím, že sa sťahujú, možno sa to nestane 8. júna, ale krátko potom. Veľa hlasov stratia a ľudia zahlasujú práve za konzervatívne strany."

Viac o téme: PredpoveďProrokDonald TrumpEurópaKim Čong-unChemický útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu