Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najzáhadnejšia nehoda v histórii: VIDEO zrážky áut na križovatke, ale.... odkiaľ sa tam vzal?!

Záhadná zrážka na križovatke Zobraziť galériu (3)
Záhadná zrážka na križovatke (Zdroj: YouTube)

SINGAPUR - Video, ktoré koluje po sociálnej sieti, sa stalo zdrojom špekulácií. Zachytáva kurióznu dopravnú nehodu v Singapure, zapríčinenú autom, ktoré sa z ničoho nič objavilo v strede križovatky. Nikto zatiaľ neprišiel na to, odkiaľ tam vpálilo, preto sa už objavilo aj také vysvetlenie, že ide jednoducho o auto - ducha.

Video, ktoré vzbudilo záujem na sociálnej sieti, spustilo spŕšku teórií o tom, čo sa vlastne na jednej zo singapurských križovatiek stalo. Na zázname je vidno biele auto, ktoré vstupuje do križovatky a odbáča vpravo. Vtom sa naňho z ľavej strany vyrúti strieborné vozidlo, ktoré až dovtedy nikto na zázname nevidí. Narazí do bieleho auta a odchádza.

Najzáhadnejšia nehoda v histórii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Užívatelia nechápu, čo sa vlastne stalo, pretože strieborné auto sa na križovatke objavilo doslova odnikiaľ a pred zrážkou ho na kamerovom zázname vôbec nevidno. Ľudia sa teraz snažia zistiť, odkiaľ auto vošlo do križovatky. Už sa objavili aj také názory, že išlo o auto - ducha.

Najzáhadnejšia nehoda v histórii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

S jednoduchým vysvetlením však prišli tí užívatelia, ktorí majú skúsenosti s posudzovaním kamerových záznamov. Podľa nich poloha bieleho auta zablokovala kameru presne v bode, kedy bolo možné zachytiť strieborné vozidlo prichádzajúce zľava.

Viac o téme: NehodaDuchSingapur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu