Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická nehoda pri Trnave, Michael zahynul po zrážke: Hrozivý nález v aute pri záchrane kamarátov

Tragédia medzi Šintavou a Šoporňou Zobraziť galériu (3)
Tragédia medzi Šintavou a Šoporňou (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Cez víkend sa stala v Trnavskom kraji smrteľná dopravná nehoda. Partia mladíkov sa viezla na toyote, keď vodič vletel do protismeru s došlo k desivej zrážke s volvom. V toyote zomrel Michael (†27). Keď muži zákona prehľadávali vrak havarovaného auta, nestačili sa diviť.

Nešťastie sa stalo v sobotu medzi Šintavou a Šoporňou. "Vyšetrovateľ kriminálnej polície obvinil 34-ročného vodiča z prečinu usmrtenia. Obvinený je z toho, že neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe mokrej vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. Peter v ľavotočivej zákrute nezvládol riadenie a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oprotiidúcim Volvom V50. Po náraze toyotu odhodilo mimo cestu.

Tragická nehoda pri Trnave,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vodič Peter (34) a jeho spolujazdec Tomáš (32), obaja z Novej Bane, utrpeli ťažké zranenia. Michael (†27), žiaľ, zraneniam podľahol. Vodič (42) Volva zo Serede sa pri nehode nezranil, dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Jeho spolujazdec (49) z okresu Bánovce nad Bebravou utrpel ťažké zranenia.


Prečítajtei si aj:

FOTO Tragédia pri Senici: Kristián (†18) zahynul na svoje meniny, brutálny náraz ho stál život


Tragická nehoda pri Trnave,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajti našli drogy

Dnes už obvinenému Petrovi bola po nehode odobratá krv na toxikologické vyšetrenie. Počas dokumentovania nehody našla polícia podľa Kredatusovej čierne textilné puzdro s digitálnou váhou s čiastkami neznámej sušiny. To ale nebolo všetko a vo vraku auta kriminalisti našli aj dve striekačky s neznámym obsahom.

Poverený príslušník začal zároveň trestné stíhanie pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti. Zaistené podozrivé látky sa podrobia expertíze. Obvinenému vodičovi Petrovi hrozí odňatie slobody na dva až päť rokov. 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu