Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Otec uložil deti spinkať: Stalo sa niečo strašné, synček (†2,5) po týždni zomrel

Rodičia, žiaľ, prišli o synčeka Zobraziť galériu (4)
Rodičia, žiaľ, prišli o synčeka (Zdroj: Foto: YT/RTV6 The Indy Channel)

LAFAYETTE - Neuveriteľná tragédia sa stala milujúcim rodičom. Otec potreboval pracovať, tak uložil svoje deti spať do auta, ktoré mal odstavené neďaleko. Nechal zapnutú klimatizáciu a pootvoril aj okná. To sa stalo, žiaľ, jeho synčekovi osudným.

Ako každé dieťa aj Logan (†2,5) bol veľmi vnímavý a neposedný chlapček. Stále niekam liezol a objavoval nové veci. V jeden augustový deň ale došlo v meste Lafayette v americkom štáte Georgia k neopísateľnej tragédii. Otec Drew Vanderkleed potreboval pracovať na farme, pričom mal na starosti aj svoje dve malé deti, dcérku a mladšieho synčeka.

Okolo obeda ich uložil spinkať do auta. Aby deťom neublížil a nebolo im počas obedného spánku horúco, zapol klímu a pootvoril okná. Deti spali pripútané v autosedačkách. "Rozhodol som sa, že ich uložím v aute pri zapnutej klimatizácii. Bol som desať metrov od auta a neustále som sa naň pozeral," hovorí Drew pre RTV6 The Indy Channel. 

Otec uložil deti spinkať:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: YT/RTV6 The Indy Channel)

Malý Logan sa zobudil. Zatiaľ nevedno ako, ale podarilo sa mu odpútať sa a zo sedačky sa dostal k oknu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa cez okno chcel dostať von. Spustil ho dolu. Lenže keď ho preliezal, musel gombík znova stlačiť a okno sa vysunulo hore. Keď sa po chvíli otec na auto s deťmi opäť pozrel, čakal ho najhorší pohľad v živote. Milovanému synčekovi visela z okna iba hlávka.

Otec uložil deti spinkať:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: YT/RTV6 The Indy Channel)


Prečítajte si aj:

Tragický víkend pri vode: Utopil sa Matejko (†2) a žena (†35), deti zranil nafukovací hrad


Okamžite zalarmoval záchranárov. Dieťatko zaviezli do nemocnice, kde zotrval týždeň. Žiaľ, jeho život sa nepodarilo zachrániť. Milujúci rodičia sa z tragédie nedokážu spamätať. Sú vďační za každú modlitbu, ktorú im ľudia venujú. 

Viac o téme: AutoTragédiaChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu