Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Senátorka uverejnila na Faceboku otrasný status: Dúfala v zavraždenie Trumpa, ospravedlnila sa

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA)

FERGUSON - Zákonodarkyňa v americkom štáte Missouri, senátorka Maria Chappellová-Nadalová, ktorá dočasne zverejnila na Facebooku poznámku vyjadrujúci nádej, že prezidenta USA Donalda Trumpa zavraždia pri atentáte, sa dnes ospravedlnila Trumpovi a jeho rodine. Avšak táto demokratka uviedla, že nemá v pláne odstúpiť za to, čo označila ako "chybu"

ho vplyvných republikánov a demokratov v štáte Missouri vyzvalo senátorku Chappellovú-Nadalovú, aby po uvedenom odkaze, zverejnenom vo štvrtok 17. augusta na jej osobnom účte na Facebooku, odstúpila. Odkaz znel: "Dúfam, že Trumpa zavraždia pri atentáte." Politička neskôr poznámku vymazala.

Ospravedlnila sa za to na dnešnej tlačovej konferencii vo Fergusone v Missouri. Požiadala médiá, aby vopred neinformovali o tomto mieste, pretože po zverejnení svojej poznámky na Facebooku dostala vyhrážky smrťou.

Senátorka sa ospravedlnila aj obyvateľom Missouri a svojim kolegom zo štátneho zákonodarného zhromaždenia. Povedala, že bude ďalej bojovať za "záležitosti, ktoré sú pre mňa naozaj, naozaj dôležité". 

 

Viac o téme: Donald TrumpMaria Chappellová-Nadalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu