Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna nevesta (32) chcela šokovať svadobčanov: Prekvapenie sa zvrhlo na čosi príšerné

Rosemere a jej brat krátko pred nehodou. Zobraziť galériu (4)
Rosemere a jej brat krátko pred nehodou. (Zdroj: YouTube)

SAO PAULO - Video z vnútra vrtuľníka, ktorý viezol nevestu na svadbu, zachytáva tragickú udalosť v tom najhoršom možnom momente. Rosemere do Nascimento Silva, ktorá si chcela splniť sen a dostaviť sa pred oltár naozaj nečakaným a pompéznym spôsobom, zahynula pri nehode spolu so svojím bratom, pilotom a fotografkou, ktorá bola v 6. mesiaci tehotenstva.

Najsnobskejšia SVADBA roka? FOTO hostiny miliardárskeho syna za astronomickú sumu

Rosemere mala v pláne prekvapiť svojho snúbenca Udirleyho Damascena, ktorý ju už čakal v kostole, keď vrtuľník havaroval iba 2,5 km od miesta, kde sa mal konať obrad, v zalesnenej oblasti na okraji brazílskeho Sao Paula. Budúci ženích ani 300 svadobných hostí netušili, že nevesta si zvolila veľkolepý príchod.

Krásna nevesta (32) chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Krásna nevesta (32) chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Policajní aj leteckí vyšetrovatelia sa snažia zistiť, čo haváriu spôsobilo. Príčinou mohlo byť zlé počasie a slabá viditeľnosť kvôli dažďu a hmle.

Krásna nevesta (32) chcela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"Všetky nevesty majú sen a ona chcela prísť vrtuľníkom na svadbu bez toho, aby o tom niekto vedel," uviedol jeden z organizátorov Carlos Eduardo Batista pre portál Globo. Na to, že prišlo k nehode, sa došlo až po tom, čo vrtuľník nezosadol na blízke futbalové ihrisko a Batista volal na letisko, či stroj vzlietol v stanovený čas. Keď dostal pozitívnu odpoveď, vedel, že sa prihodilo niečo zlé.

Krásne prekvapenie na svadbe: To, čo urobila nevesta pre družičku, sa len tak nevidí

Vrtuľník, Robinson 44, havaroval v zalesnenej oblasti blízko hlavnej cesty. Na miesto nešťastia vyslali osem požiarnych vozidiel, ale záchranným zložkám sa už nepodarilo priviesť k životu ani jedného zo štyroch ľudí vo vraku.

Medzi mŕtvymi boli okrem nevesty pilot Peterson Pinheiro, brat nevesty Silvano Nascimento da Silva a tehotná fotografka Nayla Cristina Nevesová. Cesta by za normálnych okolností trvala iba 15 minút.

Viac o téme: NehodaSvadbaNevestaVrtuľník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu