Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mal to byť ten nakrajší deň: Rodina išla na svadbu dcéry, VIDEO smrteľnej pohromy

Z auta zostal šrot
Z auta zostal šrot (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Zábery z bezpečnostnej kamery a kamery umiestnenej na palubnej doske vozidla ukazujú strašidelné zábery automobilovej nehody, ktorá sa stala v meste Machačkala v ruskej republike Dagestan. V jednom z áut sa viezli rodičia a sestra nevesty, ktorá sa chystala o pár hodín vydávať. Výnimočný deň sa tak v okamihu zmenil na tragédiu.

Vzali sa len pred pár hodinami: Veľké plány novomanželov (†19,†30) zničilo nešťastie

Video ukazuje čiernu Ladu, ktorá zabočí smerom doľava, no jej vodič si pravdepodobne nevšimne, že oproti nemu sa už rúti Toyota Camry. Jej šofér nemá žiadnu šancu vyhnúť sa kolízii a do Lady narazí v plnej rýchlosti, čím ju doslova zmetie z cesty.

Podľa ruských médií sa v Lade viezli príbuzní nevesty, ktorí smerovali do hotela Dzhami, kde malo prísť ku svadobnej ceremónii. Jeden z vodičov však pri nehode zomrel a druhý skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami. Nie však jasné, ktorý vodič, z ktorého auta, ako dopadol. Tak isto sa do správ nedostali ani mena účastníkov nehody. Neexistujú ani ďalšie informácie o tom, či sa napokon svadba uskutočnila podľa plánu, alebo ju zrušili.

Podľa viacerých užívateľov na sociálnej sieti je však za nehodu zodpovedný vodič Lady.  Semafor bol údajne vypnutý a blikalo na ňom iba výstražné oranžové svetlo. Vodič Lady nedal prednosť Toyote a je teda vinníkom.

Viac o téme: NehodaSvadbaSmrťRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu