Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ruská novinárka naštvala Angličanov: Tuční ľudia a útok na gejov

Alisa Titková Zobraziť galériu (3)
Alisa Titková (Zdroj: youtube/kp.ru)

MOSKVA/LONDYŃ - Ruské noviny Komsomolskaya Pravda obvinili anglický Manchester z toho, že je plný tlstých ľudí a zo zhýralosti kvôli priateľskému postoju k homosexuálom. Publicistka Alisa Titková vo svojom príspevku tvrdí, že Manchester je príkladom mesta, ktoré by Moskva, ako hostiteľ budúcoročného Svetového pohára FIFA, nemala napodobňovať.

Hrôzy z čias nacizmu sa vracajú: V Čečensku zriadili koncentračné tábory, prvé od Hitlera

V článku je citovaný jeden ruský návštevník, ktorý hovorí: "Ich ženy sú také tučné, vyzerajú pre svojich mužov odporne. Vidíte, konzumujú toľko jedla z rýchleho občerstvenia a zemiakov. A pijú pivo z veľkých pohárov. Tu je výsledok."

"Je pravda, že v Manchestri je veľa tučných ľudí," napísala Titková. "Miestnym mladým ženám nevadí, keď im z brucha a tela ovísa tuk a nezmestia sa do džínsov. Keď idú do nočného klubu, dajú si aj tak tesné legíny a minišaty. Samozrejme, je len ťažko možné, že z mužov sa stávajú homosexuáli, pretože dievčatá sú príliš tučné a nepríťažlivé. Ale aj to môže mať vplyv," tvrdí Ruska.

"Celá štvrť v meste patrí gejom. Nikto mi o nej nehovoril, našla som ju sama počas prechádzky. Je tu dokonca miesto, ktorému sa hovorí "Gay Village". Najobľúbenejšie miesto pre takéto páry, kde sú kaviarne a kluby s malými dúhovými vlajkami. Samozrejme, mladý muž s dievčaťom môžu tiež ísť do gej klubu, ale mali by vedieť, že ak sa k nim niekto priblíži, možno to nebude len kvôli rozhovoru...," vysvetľuje novinárka.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock)

Podľa nej Manchester ukázal, prečo ľudia mylne vyzývajú Moskvu, aby bola "tolerantnejšia voči párom s netradičnou sexuálnou orientáciou". Vo večerných hodinách sa gejovia a lesbičky bavia nielen vo vnútri, ale aj vonku a nezakrývajú svoje city.

"V jednej kaviarni bola svadba dvoch dosť veľkých dievčat. Jedno z nich malo svadobný závoj, druhé čiernu kravatu. Ich matky a priatelia sedeli pri stole s nimi. Pri ďalšom stole sme videli muža v koženej maske, z ktorej vytŕčal jazyk, keď chcel olizovať ucho svojho partnera," opísala Titková s tým, že na stenách boli povešané explicitné plagáty, napríklad bozkávanie Batmana a Supermana. Otvorené držanie sa za ruky a bozkávanie medzi homosexuálmi označila za "nechutné" a je veľmi rada, že v Moskve neexistujú takéto gej ulice.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

Titková čitateľom predostrela aj veľmi bizarnú myšlienku.  Podľa nej "skutočnosť, že v Rusku je čoraz viac ľudí s netradičnou sexuálnou orientáciou" súvisí s tým, že "ich matky nebili dosť, keď boli deti. Je to meradlo ich nemorálnosti". Zároveň vyzvala, aby sa deti rodili do legálnych manželstiev a nedochádzalo k miešaniu lásky a zhýralosti.

Novinárkin príklad netolerancie voči homosexuálom v Rusku prichádza podľa portálu MailOnline v čase, keď sa do médií dostali informácie o prenasledovaní gejov v Čečensku a ich zatváraní do "koncentračných táborov", kde mali byť mučení a niektorí zabití. Častokrát dochádza v krajine aj ku vraždám zo cti, kedy homosexuálov zabijú vlastní rodinní príslušníci, aby sa vyhli hanbe.

Viac o téme: ManchesterKomsomolskaya Pravda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu