Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čistý blázon: Premenoval sa na Hitlera, Adolfa a Evu Braunovú mu odobrala sociálka

Isidore Heath Campbell Zobraziť galériu (3)
Isidore Heath Campbell (Zdroj: YouTube)

FLEMINGTON - Muž posadnutý jedným z najznámejších diktátorov sveta sa rozhodol k výraznej zmene. Podal si totiž žiadosť o zmenu mena. Sudca, ktorý rozhodoval sa priklonil na jeho stranu a tak dnes po svete chodí ďalší Hitler.

Isidore Heath Campbell nie je neznáma firma. Prvýkrát sa o neho média začali zaujímať ešte v roku 2008, kedy vyrobil verejný škandál v supermarkete. Dôvodom bolo, že mu zamestnanci odmietli napísať synove meno na narodeninovú tortu. Dnes na seba opätovne upriamil pozornosť. Ešte 14. februára podal na súd žiadosť o zmenu mena. V piatok 24. marca bolo vyslovené rozhodnutie, ktoré mu legálne povolilo zmenu priezviska na Hitler. Oficiálne sa tak bude môcť predstavovať po 8. máji. Rozhodol tak sudca Michael O'Neill.

Posadnutosť menom Adolf Hitler

"Hitler je hrdina, pretože zachránil Nemecko. Postavil na nohy ekonomiku, vybudoval cesty, dal Nemcom viac pracovných miest a staral sa o nemeckých obyvateľov," vyjadril sa Campbell pre web MyCentralJersey.com. Svoj idol porovnáva s terajším americkým prezidentom Donaldom Trumpom, o ktorom tvrdí, že iba jemu záleží na obyvateľoch Ameriky. Trumpovi predchodcovia podľa slov Campbella svoju prácu robili iba kvôli peniazom.

Čistý blázon: Premenoval sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Problémy so zákonom

Campbell sa svojim idolom vôbec netají. Jeho telo zdobia tetovania, ktoré potvrdzujú náklonnosť k Hitlerovi. Dokonca po ňom pomenoval aj jedného zo svojich synov a dcérke dal zas meno po Hitlerovej manželke Eve Braunovej. V roku 2013 sa v nacistickej uniforme dožadoval stretnutia s najmladším synom Heinrichom, ktorý bol z opatery otca odobratý krátko po tom, čo sa v roku 2011 narodil.

Historici o najzvrátenejšom období dejín: Takto by dopadli Slováci, keby vyhrali vojnu s Hitlerom!

Jeho ostatné deti boli taktiež odobraté a umiestnené do pestúnskej starostlivosti. "Vzali ich kvôli menám. Môj syn sa volá Adolf Hitler Campbell. To snáď niekoho oprávňuje k tomu, aby prišli a vzali mi deti?" posťažoval sa Campbell. Stojí si aj za tým, že jeho deti boli počas doby, ktorú trávili v opatere pestúnov zneužívané. Teória pracovníkov úradu na ochranu detí bola diametrálne odlišná. Deti vraj boli z rodiny odobraté nie kvôli menám ale pre obavu z hroziaceho nebezpečenstva.

Čistý blázon: Premenoval sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V roku 2015 bol Campbell podozrivý a obvinený z domáceho násilia. Podarilo sa mu vtedy ujsť no nie nadlho. Polícia ho zatkla a bol odsúdený na 180 dní vo väzení a dvojročnú podmienku. V tej dobe sa s ním pokúšali spojiť média, no dočkali sa iba hlasu z odkazovej schránky. V nahovorenom odkazovači Campbell privítal volajúceho na "vodcovskej linke" a nakoniec poprial "pekný deň, heil Hitler".

Zmena priezviska

Hoci je Hitler veľmi neobvyklé priezvisko, nie je prvý, ktorý sa tak bude volať. Pri sčítavaní obyvateľov v roku 2010 bolo zistených okolo 100 ľudí po celej Amerike, ktorí toto meno používajú. Zákony v štáte New Jersey obmedzujú iba mená, ktoré obsahujú oplzlosti, číslice, symboly alebo ich kombináciu, ktorá je nečitateľná. Pravdepodobne preto nebol najmenší problém so zmenou Campbellovho mena na Hitler. Ten je šťastný a aj naďalej sa považuje za nacistického vodcu. 

Viac o téme: VzorMenoHitler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu