Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinná tragédia: Kevin prišiel behom hodiny o manželku a dcérku, dve nehody na rovnakej ceste

Nebohá Julie s dcérkou Elizabeth
Nebohá Julie s dcérkou Elizabeth (Zdroj: Foto: FB/Kevin Patterson)

GADSDEN - Neuveriteľne smutný osud postretol rodinu z americkej Alabamy. Kevin Patterson prišiel v priebehu pol hodiny o svojich najbližších. Najprv zomrela jeho manželka, o niekoľko minút po tragédii sa stala ďalšia.

Najhoršie chvíle svojho života prežíva Kevin Patterson. Behom necelej hodiny prišiel o milovanú manželku (†39) a dcérku (†8). Obe zahynuli pri dvoch rôznych dopravných nehodách, ktoré sa stali len pár kilometrov od seba. 

Mama Julia s dcérkou Elizabeth sa stali obeťami nehôd na tej istej ceste. Manželka a mama zahynula len pár metrov od domu, keď sa na rodinnom aute, ktoré riadila, zrazila s iným. Na miesto dorazili privolaní záchranári, ktorí už, žiaľ, mohli skonštatovať len smrť ženy.   


Prečítajte si aj:

Odstrašujúce VIDEO tragickej nehody motorkára v Bratislave: Posledné sekundy, takto riskoval


O niekoľko minút neskôr sa zo školy vracala dcérka, ktorá netušila, aké nešťastie sa prihodilo jej mamičke. Keď prechádzala cez cestu, na ktorej vyhasol život jej milovanej mamy, zrazilo ju auto. Nešťastie sa stalo len o pár kilometrov ďalej. Dievčatko bolo, žiaľ, na mieste mŕtve.  

"Nemôžem tomu uveriť. Ani neviem, ako sa cítim. Aj keď sme mali problémy, stále som Júliu hlboko miloval. Teraz myslím len na to, čo mohlo byť s nami a s najšikovnejším, milovaným, najkrajším dievčatkom, čo som kedy poznal," vyznal sa na sociálnej sieti nešťastný Kevin a dodal: "Povedzte mi, Bože, že je to zlý sen." 

Viac o téme: NehodaDcéraManželka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu