Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Brutálna bitka na Ibize: Rodina počas dovolenky omylom odbočila na nesprávnu ulicu!

Dramatické chvíle na Ibize
Dramatické chvíle na Ibize (Zdroj: Foto: youtube)

IBIZA - Britská rodina zažila na dovolenke na Ibize hrozný zážitok, keď sa ocitla v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. V rušnej štvrti West End Of San Antonio sa strhla hromadná bitka, pri ktorej otec so svojimi dvoma synmi utrpeli vážne zranenia a museli byť a prevezení do najbližšej nemocnice.

K útoku došlo v skorých ranných hodinách. Svedkami incidentu sa stalo hneď niekoľko okoloidúcich a nič netušiacich turistov. Jeden z nich vyhotovil video, ktoré bolo neskôr doručené na miestnu políciu. Na záberoch je vidieť, že ide o súboj medzi dvoma súperiacimi skupinami. Obraz, ktorý zachytáva muža v červenom svetri držiaceho vo vzduchu kreslo nehovoria o žiadnom rozumnom vysvetľovaní si konfliktov. 

Vďaka záberom policajti identifikovali ľudí, ktorí sa do bitky zapojili. Obaja podozriví muži sú senegalskej príslušnosti, vo veku 37 a 42 rokov. Tí sú zadržaní za trestné činy násilnej lúpeže a zastrašovania. 

Do hromadnej bitky sa omylom zaplietla britská rodina. Otec a dvaja synovia boli okradnutí a utrpeli niekoľko poranení, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie priamo na mieste a následný prevoz do nemocnice. Jeden z nich utrpel bodnutie do krku, ďalší bol rozbitou fľašou zasiahnutý do hlavy a chrbta. Rozsah ich zranenia nie je v týchto momentoch známy. Polícia začala s rozsiahlym pátraním po vinníkoch. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaBitkaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu