Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dovolenkár doplatil na obľúbenú drogu lásky: Bizarná smrť sexuálneho draka (†54) na FOTO

Michael Soden Zobraziť galériu (2)
Michael Soden (Zdroj: Facebook/Michael Soden)

LONDÝN - Britskému turistovi Michaelovi Sodenovi sa stal sex osudným. Našli ho mŕtveho na toalete v jeho hotelovej izbe v Thajsku. V miestnosti bol neporiadok, ktorý odkrýval bizarné rozuzlenie príčiny turistovej smrti. Ukázalo sa, že Soden doplatil na milostné hry a svoj sexuálny problém.

Keď chcel 54-ročný Brit držať krok s prostitútkami, ktoré si podľa hotelového personálu každý deň vodil do izby, musel siahnuť po chemickom zázraku. Doplatil však na svoju divokú závislosť na sexe. Na podlahe v kúpeľni boli pohádzané škatuľky s modrými tabletkami.

Turistka prišla na výlete v Thajsku o cennú vec: FOTO momentu, ktorý vyriešil dovolenkovú záhadu

Keď Soden nevyšiel celý deň z izby, chyžná začala mať neblahé tušenie. Preto vošla do izby, aby skontrolovala, či je všetko v poriadku. Ukázalo sa, že predtucha bola oprávnená. Podľa predbežného záveru odborníkov užil Soden chemický koktail, ktorý bol príčinou zlyhania jeho srdca. Viagru skombinoval s iným liekom dúfajúc, že bude sexuálne neprekonateľný. Po akte zrejme odišiel do kúpeľne, kde zomrel.

V Európe sa objavila nebezpečná droga: Diablov dych vás paralyzuje a urobí z vás ľahkú obeť

Podľa britských médií trpel muž zdravotnými problémami a okrem divokého sexu mal rád aj alkohol. Do povestného „mesta hriechu“, thajskej Pattaye, sa zrejme vybral dovolenkovať kvôli sexuálnym zážitkom. Pattaya je známa práve kvôli bujnejúcej prostitúcii, lacnému alkoholu a nebezpečnému podsvetiu.

Dovolenkár doplatil na obľúbenú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Michael Soden)

Viac o téme: DovolenkaThajskoViagraMichael Soden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu