Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vražda v pražskom obchodnom dome: Bitka dvoch žien v Tescu skončila fatálne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - V pražskom obchodnom centre na Andel dnes potýčka dvoch žien skončila smrťou staršej z nich. Informáciu, ktorú podal jeden z nakupujúcich, potvrdila hovorkyňa pražskej polície Iveta Martínková s tým, že 54-ročná obeť zomrela na následky dobodania. Tridsaťtri-ročnú útočníčku policajti zadržali na mieste útoku.

Incident sa stal krátko po 14:00 v priestoroch predajne Tesco. Policajti následne časť predajne uzavreli, údajnú útočníčku neskôr z miesta odviezli. Hovorca pražskej záchrannej služby Matěj Hříbal povedal, že záchranári boli v predajni štyri minúty po ohlásení útoku. Napadnutej žene už nemohli pomôcť. "Žena zraneniam podľahla," uviedla tiež Martínková. 

Kauzu prevzalo pražské oddelenie vrážd, podľa Martínkovej zatiaľ polícia nebude podávať žiadne ďalšie informácie. Server Novinky.cz napísal, že útočníčka bola krátko pred incidentom prepustená z psychiatrickej liečebne. Pozostalým na twitteri vyjadril sústrasť minister vnútra Milan Chovanec (ČSSD), ktorý zároveň uistil verejnosť, že motívom činu nebol terorizmus.

 

Viac o téme: VraždaPrahaAndel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu