Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Záhadné zmiznutie manželov na obľúbenom ostrove: VIDEO Turista z mora vytiahol príšerný balík

Polícia hovorí o mysterióznom zmiznutí. Zobraziť galériu (2)
Polícia hovorí o mysterióznom zmiznutí. (Zdroj: Youtube/TVNZ)

SUVA - Pred niekoľkými týždňami zmizla zo dňa na deň v ostrovnom raji dvojica ruských manželov. Okrem nich sa však stratila aj motorová píla, ktorú mali na svojom pozemku. Po hororovom náleze turistov, ktorí sa prechádzali po pláži, vedú všetky stopy k tej najstrašnejšej verzii záhady.

Ruský manželský pár Jurij a Natalia Šipulinovci sa odsťahovali na Fidži v roku 2011. Jedného dňa sa však niekam vytratili bez toho, aby zanechali nejaký odkaz. Podľa známych sa správali asi týždeň pred zmiznutím podivne. Veľa fajčili a niekoľko dní nadmerne pili. Ich vozidlo našli opustené na pláži Natadola Beach aj s kľúčmi od auta. Nález vyvolal obavy a políciu motivoval k intenzívnejšiemu pátraniu po dvojici.

Dovolenkári, POZOR: SOI radí, aby ste nedopadli ako klienti pochybnej cestovky

O pár dní narazili vyšetrovatelia na stopy, ktoré manželom nedali nádej na prežitie. More totiž začalo vyplavovať časti ľudských tiel a DNA analýza odhalila, že patrili práve hľadaným ruským manželom. Všetko nasvedčuje tomu, že manželia boli zavraždení a rozštvrtení na kusy. Minulý týždeň objavili oddelené ľudské nohy zabalené do siete a zaťažené závažím. Podľa najnovších správ sa mala na pláži nachádzať aj ľudská hlava, ktorú našli náhodní turisti. Polícia sa domnieva, že patrí mŕtvemu Rusovi. Hlavu našiel Novozélanďan Graeme Bickley, ktorý si myslel, že vo vode pláva nejaký balík.

Jurij a Natalia Šipulinovci
Zobraziť galériu (2)
Jurij a Natalia Šipulinovci  (Zdroj: Youtube/TVNZ)

Záhadný prípad má podivné pozadie, pretože pár odišiel v zhone. V dome ostal drahý fotoaparát, rozostlané postele a plný šatník. Podľa Andreja Luzanenka, obchodného partnera dvojice, sa finančná situácia manželov zhoršila po vyčíňaní pustošivého tajfúnu a pred ich zmiznutím bola veľmi zlá. Na Fidži dorazili pred piatimi rokmi, aby tam založili farmu a investovali do poľnohospodárstva, posledné roky však farma bojovala o prežitie, uviedli miestne médiá.

Viac o téme: ZáhadaFidžiRuský pár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu