Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororové VIDEO s chlapčekom (9 mes.): Dôkaz, že stačí pár sekúnd na slnku a môže ísť o život

Drobček utrpel rozsiahle popáleniny Zobraziť galériu (2)
Drobček utrpel rozsiahle popáleniny (Zdroj: youtube/KNXV)

PHOENIX - Iba deväťmesačný chlapček z amerického štátu Arizona utrpel popáleniny druhého stupňa na 30 percentách tela po tom, čo ho vlastná matka nechtiac obarila horúcou vodou zo záhradnej hadice, ktorá bola položená na slnku. Nešťastná žena varuje teraz všetkých rodičov, aby si dávali dobrý pozor, pretože tragédia sa môže stať za pár sekúnd aj vtedy, keď to najmenej čakáte.

Veľká rodinná tragédia: Deti sa šli hrať von, sestrička našla dvojičky (†3) na pokraji smrti

Dominique Woodgerová sa chystala naplniť detský bazén vodou, ale keď otočila kohútikom horúca tekutina zo záhradnej hadice zasiahla jej syna sediaceho obďaleč. V ten deň podľa televízie KNXQ sa teplota vo Phoenixe vyšplhala na viac ako 40 stupňov Celzia. Hasiči sa vyjadrili, že voda v hadici, ktorá bola ponechaná na slnku, mohla mať takmer 70 stupňov. "Pri týchto teplotách aj krátkodobé vystavenie sa slnku môže mať za následok popáleniny druhého stupňa," skonštatoval kapitán Larry Subervi z Hasičského záchranného zboru vo Phoenixe.

Hororové VIDEO s chlapčekom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/KNXV)

Matka stanici KNXQ povedala, že si neuvedomila, že voda bola extrémne horúca. Jej synček sa však rozplakal a ona si všimla, že jeho koža začína červenieť a robia sa mu pľuzgiere. "Domnievala som sa, že je plače, pretože neznáša, keď mu niekto prská vodu do tváre. Nepomyslela som, že ho spálila. To nie je niečo, čo by vám hneď napadlo," dodala.

Woodgerová teraz varuje ostatných rodičov, aby boli opatrní a skontrolovali vodu predtým, ako budú používať hadicu, prípadne, keď nechávajú deti v jej blízkosti. Našťastie lekári v miestnej nemocnici skonštatovali, že aj napriek popáleninám bude jej dieťatko v poriadku.

Viac o téme: LetoDieťaPopáleniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu