Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Zbesilej policajnej naháňačky: Motorkár (33) v rýchlosti unikal, spadol a bežal do poľa

Motorkár sa snažil policajtom uniknúť
Motorkár sa snažil policajtom uniknúť (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

AŠ - Policajti v českom meste Aš chceli upozorniť motocyklistu, že na motorke nemá osvetlenú registračnú značku. Vodič ale ignoroval svetelnú signalizáciu a rozbehla sa policajná naháňačka. Situácia je zachytená na video.

Incident sa stal ešte v sobotu večer v meste Aš. Policajná hliadka si všimla prechádzajúci motocykel, ktorý nemal osvetlenú značku. Rozhodla sa zastaviť ho a vodiča na to upozorniť. "Hliadka došla k motocyklu a chcela ho zastaviť pomocou VRZ s nápisom "STOP". Vodič na túto výzvu zareagoval zrýchlením svojej jazdy a pokračoval ulicami Ašu smerom na obec Mokřiny, Výhľady a Skalka," opísala hovorkyňa českých policajtov Kateřina Krejčí a pokračovala, že hliadka vodiča niekoľkokrát vyzvala, aby zastavil. Na výzvy však nereagoval. Práve naopak a naďalej zrýchľoval jazdu, ktorá v obci dosahovala rýchlosť okolo 90 km/hod a mimo obce okolo 120 km/h. V niekoľkých prípadoch stratil vodič nad motorkou kontrolu a takmer havaroval. 


Prečítajte si aj:

EXKLUZÍVNE VIDEO Hrôzostrašná naháňačka v centre Bratislavy: Polícia vs. mercedes, lietali trosky


Naháňačka pokračovala až ku križovatke, kde chcel odvážny motorkár odbočiť. Dostal ale šmyk a so strojom sa prevrátil na cestu. V rýchlosti sa postail a začal utekať do poľa, kde ho ale pohotoví muži zákona dostihli a zadržali.

Pozrite si video policajnej naháňačky

Motorkár v Česku uniká policajtom

Motorkár je pekný kvietok, pretože má okresným súdom zakázané riadiť všetky motorové vozidlá. "Vodič bol prevezený na policajnú stanicu na vykonanie procesných úkonov, kde mu bolo oznámené podozrenie zo spáchania prečinu marenie výkonu úradného rozhodnutia a vykázania, za čo mu v prípade odsúdenia horzí trest odňatia slobody až na dva roky," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: MotorkárPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu