Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šikanovaná učiteľka zažívala v pražskej škole peklo: VIDEO Prišla tam o život

Šikanovanie žiakmi zrejme stálo Ludmilu život.
Šikanovanie žiakmi zrejme stálo Ludmilu život. (Zdroj: liveleak)

PRAHA – Nenápadná česká učiteľka prišla o život za veľmi nepríjemných okolností. Ludmila W. bola na Strednej priemyselnej škole, kde učila zhruba rok, šikanovaná trojicou študentov. Aj to možno viedlo k tomu, že pred niekoľkými dňami skolabovala a musela ju odviezť záchranka.

Jasné je zatiaľ iba to, že zomrela na následky krvácania do mozgu. To, že ju žiaci v pražskej škole na ulici Na Třebešíně šikanovali, dokazuje aj video, ktoré  zverejnil český denník Blesk. Jeden zo študentov priznal, že Ludmila bola veľmi tichá, aj preto si k nej niektorí iní žiaci dovolili až príliš. Opisom udalostí, ktoré sa v triede bežne diali, šokoval celú českú verejnosť. 

„Tí traja chlapci ju pri hodinách ťahali za vlasy, kopali do zadku, hádzali po nej veci, napríklad mandarínky, alebo ju zamkli v triede. Pred Vianocami jej dali do ruky petardu s tým, že je to prskavka a urobia si predvianočnú atmosféru,“ opísal nemenovaný žiak. Škola odmietla celú vec komentovať s odôvodnením, že nebohá Ludmila mala dcéru.

Podľa dostupných informácií študenti na šikanovanie učiteľky upozorňovali vedenie. „Povedali mi, aby som sa staral o seba, že ma do toho nič,“ tvrdí jeden zo študentov a dodáva: „Chodila ako bez duše, ostatní učitelia to predsa museli vidieť, že sa niečo deje.“ O prípad sa už začala zaujímať aj polícia, pre Ludmilu je už však neskoro. 

Viac o téme: PrahaŠikanovaná učiteľkaStredná priemyselná škola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu