Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krvavé jatky v dome: Vyvraždená celá rodina, polícia našla šesť mŕtvol vrátane dieťaťa

Kriminalisti našli vyvraždenú rodinu
Kriminalisti našli vyvraždenú rodinu (Zdroj: Foto: youtube)

CHICAGO - Otrasný pohľad sa naskytol skúseným kriminalistom. V rodinnom dome našli vyvraždenú celú rodinu. Šesť mŕtvych tiel bolo rozmiestnených po celom dome. Čo sa v osudný deň v príbytku hrôzy stalo, ostáva nateraz nevysvetlené.

Na tragédiu upozornil spolupracovník dnes už mŕtveho muža. Kolega neprišiel dva dni do práce, nikomu sa neozval, preto muž zalarmoval políciu, aby sa do domu kolegu išla pozrieť. Mužov zákona čakal otrasný pohľad. V dome v Chicagu našli vo štvrtok vyvraždené tri generácie jednej rodiny. 

 

Zavraždení boli štyria muži, žena a dieťa. V dome žili manželia so synom, dcérou a jej dvomi synmi. Podľa rodinných priateľov a susedov išlo o milujúcu rodinu, ktorá nemala problém s alkoholom či drogami.

Čo bolo príčinou obrovskej tragédie, nie je zatiaľ známe. Policajti na prípade intenzívne pracujú. Podľa prvotných vyjadrení, obete utrpeli bodno-rezné poranenia, na následky ktorých zomreli. Útočník vraždil pravdepodobne nožom. "Bude to nejaký čas trvať, pretože chceme byť dôkladní a starostlivo nazbierať čo najviac dôkazov," cituje vyšetrovateľa abc7chicago.com.

Polícia pripustila, že vrah môže byť medzi šiestimi obeťami. Aj napriek tomu, že nepredpokladá nebezpečenstvo pre ostatných obyvateľov štvrti, zvýšila tam policajné hliadky.

Viac o téme: RodinaSmrťVraždaChicago
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu