Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Policajtka prehovorila o zvrhlých praktikách šéfa: Pracovné stretnutia v erotickom podniku

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: topky)

BRUSEL - Nevydržala mlčať. Policajtka prehovorila o nechutných praktikách svojich nadriadených. Okrem oplzlých návrhov šéfa ju dostala najmä do neba volajúca drzosť, keď si dovolil zorganizovať míting tímu v klube, kde sa konajú swingers párty!

Prehovorila o tom nemenovaná policajtka, ktorá bola v práci pod tlakom a už nevydržala mlčať. Jej výpoveď majú k dispozícii belgické noviny La Capitale. Situácia zašla až tak ďaleko, že sexuálne praktiky sa nedali tolerovať. Noviny priniesli šokujúce správy o praktikách tamojších vysokopostavených policajtov, ktorí organizovali "team building", teda utužovanie firemného kolektívu, v erotickom klube, kde sa konajú swingers párty!

Policajtka prehovorila o zvrhlých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Ako uvádzajú noviny, 38-ročná žena takmer rok znášala sexuálny nátlak. Jeden z vrchných šéfov pod iniciálou T. sa ju snažil dostať do postele za každú cenu. Podnikla voči nemu už aj právne kroky. V dokumente, ktorý majú noviny k dispozícii, žena hovorí o tom, že v jej povolaní sa zvykli muži správať k ženám ako k menej cenným. Podľa denníka žena už na pôvodonm mieste nepracuje.

Ponuku som nemohla prijať

"Situácia sa však stala neznesiteľnou, keď som sa stala zástupkyňou šéfa. Vo februári tohto roka mi šéf oznámil, že keď chcem dobre zvládnuť môj post, musím vykonať nechutné veci," tvrdí šokovaná žena s tým, že šéf narážal na sexuálne návrhy. Ako sama povedala, nikdy by to nespravila. "Mohla som uvariť kávu či upratať jeho pracovňu, ale realizovať jeho návrhy nikdy v živote!"

Belgické noviny mali túto poburujúcu správu na dnešnej titulke. Zatiaľ sa teda nedozvieme viac, keďže prémiový obsah ponúkli čitateľom iba v tlačenej forme.

Policajtka prehovorila o zvrhlých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Viac o téme: ProstitútkaPolicajtBelgicko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu