Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Manželka českého podnikateľa ochromila dopravu: V Kyjeve prominenti parkujú takto

manželka českého podnikateľa zablokovala v Kyjeve dopravu na niekoľko hodín
manželka českého podnikateľa zablokovala v Kyjeve dopravu na niekoľko hodín (Zdroj: Foto: Facebook)

KYJEV - O poriadny rozhruch a najmä nervy vodičov a cestujúcich sa postarala manželka prominentného českého podnikateľa Tomáša Fialu. Na frekventovanej ulici v Kyjeve zaparkovala tak nešťastne, že ochromila dopravu na niekoľko hodín.

V centre hlavného mesta Ukrajiny zaparkovala Natalia Fialová, manželka Tomáša Fialu, na drzovku Porsche Cayenne na Dmitrijevskej ulice ešte v marci. Hromadnú dopravu zablokovala na dlhé tri hodiny. Auto odstavila totiž tak, že zadnou časťou zasahovalo do priestoru koľajníc a tým bránilo  električkám voľne prejsť.

Na miesto boli privolaní policajit, ktorí odmietli auto odtiahnuť s tým, že je všetko v poriadku a čakali, kým sa vodička vráti.
 

 

Прямо зараз пробка по вул. Дмитрівській, 69. Власник чи то пак власниця преміальної автівки лишили транспортний засіб по...

Posted by Блогерський КИЇВ on 31. marec 2015

 

Ako informuje ukrajinská televízia ICTV, dopravný podnik požaduje ad majiteľa vozidla náhradu škody vo výške šesť tisíc hrivien (231,50 eur). Fiala ale odmieta zaplatiť, dokonca sa výhyba súdnemu pojednávaniu a nezaplatil ani pokutu, ktorú mu vyrúbila Štátna automobilová inšpekcia.

Český podnikateľ si na druhý deň po incidente nechal zmeniť evidenčné číslo auta. Tomáš Fiala je výkonným riaditeľom ukrajinskej investičnej spoločnosti Dragon Capital a prezidentom ukrajinského podnikateľského spolku Európska obchodná asociácia.

Ako uviedol pre český portál idnes.cz, ide o kampaň proti nemu. "Ide o negatívnu kampaň, ktorá je pravdepodobne zaplatená stranou jedného komerčného konfliktu," bráni sa s tým, že pokutu uhradil 1. apríla. Doplnil, že o súde sa dozvedel z internetu tento týždeň a že podľa neho načasovnie mediálneho odhalenia nie je náhodné. "Tá kampaň sa objavila po siedmich mesiacoch, keďže strana toho konfliktu utrpela ďalšie porážky v arbitráži," dodal.

Viac o téme: ParkovanieKoľajniceKyjev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu