Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otrasný nález neďaleko českých hraníc: Andrea (45) bola často tehotná, v byte sedem mŕtvych telíčok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

WALLENFELS - Otrasný pohľad čakal nemeckých kriminalistov. V byte predavačky novinového stánku našli vo štvrtok sedem tiel mŕtvych novorodeniatok. Desivý nález objavili v bavorskom meste Wallenfels neďaleko českých hraníc.

Podľa prvotných informácií boli mŕtvolky dve. Objavili ich rodinní príslušníci v škatuliach, keď v byte upratovali, z otrasného pohľadu sa nedokázali spamätať. Zalarmovali políciu. Muži zákona po príchode na miesto činu však prišli s ešte šokujúcejšou správou. Telíčok bolo sedem.

Polícia teraz pátra po Andree G. (45), ktorá je podozrivá. V byte bývala s manželom a tromi deťmi vo veku 12 a 13 rokov. Pozostatky nájdených telíčok odovzdali na pitvu, aby odhalila presnú príčinu úmrtia novorodeniatok. Pohlavie detičiek zatiaľ nezverejnili.

Bavorská polícia rieši hrôzostrašný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Ako informuje nemecký portál bild.de, podozrivá žena žila s rodinou v byte 18 rokov. Podľa miestnych obyvateľov išlo o slušných ľudí a milujúcich rodičov. Koncom septembra sa ale žena po násilnej hádke s manželom odsťahovala spolu s deťmi. Podľa svedkyne bola Andrea často tehotná. Povedala jej ale, že štyrikrát potratila.

Bavorská polícia rieši hrôzostrašný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Polícia na prípade intenzívne pracuje, preveruje aj, či nájdenie týchto mŕtvoliek nemôže súvisieť s nálezom z januára 2011. Ako informuje portál tn.cz, vtedy našiel v kontajneri s odevmi robotník v nemeckom Schwarzenbergu nehybné telíčko novonarodeného chlapčeka. O rok neskôr našli dieťatko aj v českom meste Rotava. Kriminalisti odhalili, že išlo o bračeka prvého bábätka. Krkavčiu matku sa nepodarilo vypátrať.

 

 

Viac o téme: DetiSmrťMŕtvolyWallenfels
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu