Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Beštiálny čin matky: Z toho, ako chcela zabiť syna, ktorý trpí rakovinou, sa vám spraví zle

Tiffany Albertsová Zobraziť galériu (2)
Tiffany Albertsová (Zdroj: Youtube/DailyNewsX 24/7)

INDIANAPOLIS - Konanie Tiffany Albertsovej možno len ťažko pochopiť zdravým ľudským rozumom. Vlastného syna, z ktorého deň po dni odhrýzala život rakovina, sa pokúsila usmrtiť odporným a mučivým spôsobom. Najhoršie podozrenia personálu sa potvrdili.

Hoci 41-ročná Tiffany Albertsová svojho syna trpiaceho leukémiou v nemocnici pravidelne navštevovala, jej správanie sa zdravotným sestrám nepozdávalo. Pätnásťročný chlapec začal trpieť množstvom podivných infekcií. V jeho krvi našli baktérie, ktoré sa zvyčajne objavujú len v stolici a lekári nechápali, odkiaľ sa v chlapcovom tele vzali, píšu o prípade americké médiá.

Otrasný nález neďaleko českých hraníc: Andrea (45) bola často tehotná, v byte sedem mŕtvych telíčok

Po tom, ako chlapca chemoterapeuticky liečili v nemocnici v Indiane, trápili ho hnačky, vracanie a horúčka. Jednej zo zdravotných sestier napadlo preskúmať kamerové zábery z nemocničných návštev jeho matky. Všimla si, že matka vstrekla akúsi divnú látku do vaku s tekutinou, ktorú chlapec dostával do žíl počas chemoterapie. O hodinu a pol sa vrátila a urobila to isté.

Beštiálny čin matky: Z
Zobraziť galériu (2)

Do žíl mu pumpovala výkaly

Matka svoje správanie obhajovala tým, že do vaku vstrekovala obyčajnú vodu na „prepláchnutie“ infúzie. V darčekovej taške na umývadle chorého chlapca však našli stopy po výkaloch. Ukázalo sa, že matka zbierala chlapcovi stolicu a injekčne vstrekovala fekálie do vaku s liečivom. Údajne preto, aby ho presunuli do inej časti nemocnice, kde by dostal lepšiu starostlivosť, argumentovala po odhalení matka.

V druhej polovici novembra dostala matka zákaz približovať sa k synovej posteli a jeho stav sa pomaly zlepšuje. Chlapec odvtedy nemal žiadnu horúčku. Matka čelí trestnému oznámeniu a 17. januára sa bude musieť postaviť pred súd.

Viac o téme: RakovinaKrkavčia matkaFekálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu