Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Školák (9) napísal spolužiačke zamilovaný list: To, čo sa dialo potom, bolo ako zo zlého sna

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

TAMPA - Pamätáte si na svoje prvé školské platonické lásky? Mnohí z nás sme ich dokázali s trasúcimi sa kolenami a spotenými dlaňami tajiť. Našli sa však aj takí, ktorí v sebe cítili leviu odvahu a svojim detským láskam otvorili srdce a dali najavo skryté city. Niekedy je však lepšie mlčať, ako zistil naivný zaľúbený školák.

Len deväťročný americký chlapec, ktorý napísal zamilované vyznanie adresované spolužiačke, teraz čelí obvineniu zo sexuálneho obťažovania. Vo svojich poznámkach sa totiž rozplýval nad tým, ako má dievča rád, kreslil srdiečka, opisoval, ako sa mu páčia jej vlasy a oči. Škola však list označila za nechcený a chlapec sa dostal do problémov, uviedol Express.co.uk.

Pekná učiteľka vzala žiaka (15) do Disneylandu: Tam si z neho spravila sexuálnu bábku!

Matku školáka reakcia vedenia školy nahnevala, pretože chlapca obvinili zo sexuálneho obťažovania. Vie však 9-ročný chlapec, čo to vlastne sexuálne obťažovanie znamená? Ostatní spolužiaci si chlapca údajne doberali kvôli jeho listu a tvrdili, že chcel dievčinu vidieť aj nahú. V jeho liste však žiadny sexuálny obsah nebol.

VIDEO Sexškandál na univerzite: Mladík lízal žene intímne partie pred skandujúcimi študentmi

Minulý mesiac čelil podobnému druhu obvinenia iný americký chlapec z Marylandu, ktorý v triede pobozkal spolužiačku. Hoci mal školák len 13 rokov, učiteľka naňho zavolala políciu, pretože dievčinu k sebe pritiahol držiac jej oblečenie a venoval francúzsky bozk. Chlapec následne čelil disciplinárnemu konaniu.

Školák (9) napísal spolužiačke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Viac o téme: LáskaŠkolákSexuálne obťažovanieZamilované vyznanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu