Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Sexškandál na univerzite: Mladík lízal žene intímne partie pred skandujúcimi študentmi

Takto povzbudzovali odvážlivca ostatní študenti.
Takto povzbudzovali odvážlivca ostatní študenti. (Zdroj: youtube/mirror)

INDIANA - Činnosť bratstva na univerzite v Indiane bola pozastavená po tom, čo sa na internete objavilo veľmi lascívne video. Jeden z prítomných mladíkov, ktorí mali byť prijatí do tejto skupiny vyvolených počas iniciačného rituálu, vykonáva orálny sex na prítomnej žene a ostatní ho pri tom povzbudzujú.

Študenti sexovali vo švédskej trojke: Tylerov (†21) záchvat žiarlivosti mal strašidelné následky

Študent má byť členom bratstva Alpha Tau Omega a podľa informácií na stránke Reddit vykonáva sexuálny akt na najatej striptérke. Táto správa nebola oficiálne potvrdená, aby príspevok na Twitteri univerzity sa o incidente zmieňuje s tým, že činnosť bratstva bola okamžite pozastavená, kým sa všetky obvinenia nevyšetria.

Nie je to jediný prípad, kedy sa bratstvo Alpha Tau Omega dostalo pod drobnohľad. V roku 2010 upadlo do nemilosti kvôli alkoholickým excesom. Iná pobočka v Nevade bola zase vyšetrovaná za to, že sa desať študentov muselo liečiť z otravy jedlom po tom, čo boli nútení zjesť surové kurča. Za tento incident bolo bratstvo vylúčené na päť rokov z univerzitného kampusu.

Iniciačné rituály do bratstiev častokrát zahŕňajúce obťažovanie, zneužívanie alebo ponižovanie ako spôsob prijatia osoby do skupiny. Svoje o tom vraj vie aj britský premiér David Cameron, ktorý musel na univerzite v Oxforde vložiť do úst mŕtveho prasaťa svoje intímne partie. Tieto tvrdenia však odmietol komentovať s tým, že je veľmi zaneprázdnený riadením krajiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu