Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia zavraždili svoju dcéru (†19): Dôvod ich ohavného činu je pre Európanov nepochopiteľný

Lareeb Khanová. Jej rodičia si na súde zakrývali tváre. Zobraziť galériu (3)
Lareeb Khanová. Jej rodičia si na súde zakrývali tváre. (Zdroj: rtl)

BERLÍN - Moslimskí rodičia čelia väzeniu v Nemecku potom, čo zavraždili svoju dcéru za krádež kondómov v obchode, pretože dievčina chcela mať sex s priateľom, ktorého jej zakazovali. Otec Asadullah Khan (51) na súde priznal, že 19-ročnú Lareeb zaškrtil vlastnými rukami, pretože im spravila obrovskú hanbu. Matka mu v tom nijako nebránila.

Skopnutý utečenec vyvolal škandál: Celebritný Sýrčan takto popiera svoju temnú minulosť!

Pár, pôvodom z Pakistanu, potom obliekol svoju dcéru do jej rovnošaty zubnej asistentky a použil kolieskové kreslo na dopravenie do ich auta. Tým ju odviezli z bytu v centre mesta Darmstadt do lesa, kde jej telo zhodili z kopca.

Khan na súde vypovedal, že česť rodiny bola ohrozená po tom, čo Lareeb začala chodiť s mužom, ktorého jej neschválili. Situácia sa vyhrotila vo chvíli, kedy Lareeb chytili pri pokuse ukradnúť kondómy z obchodu. Matka uviedla, že sa manžela nepokúsila zastaviť, pretože sa ho bála.

Rodičia zavraždili svoju dcéru
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Najmladšia dcéra,14-ročná Nida, však s týmto nesúhlasí. Podľa nej jej matka nebola otcom utláčaná a mohla si robiť, čo chcela. Na záver dodala, že so svojimi rodičmi nechce mať už nič spoločné.

Lareebin priateľ Raheel mal v pláne sa s dievčinou oženiť, ale jej rodičia sa mu vyhrážali. Podľa neho Khanová opakovane svoju dcéru bila palicou a pritisla jej ruky na rozpálený sporák. Jej otec sa ju vraj snažil uškrtiť už predtým.

Rodičia zavraždili svoju dcéru
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Lareeb Khan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu