Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalšia zbytočná smrť v rozpálenom aute: Starí rodičia zabudli bábätko (†1) po návrate z kostola

Jaxon Taylor
Jaxon Taylor (Zdroj: Foto: Facebook)

CHICKAMAUGA - Obrovská tragédia sa stala neďaleko amerického mesta Atlanta. Ďalšia zbytočná smrť neviniatka otriasla krajinou. Len 11-mesačný Jaxon Taylor zomrel v rozpálenom aute po tom, čo sa vrátil so starými rodičmi a tetou z kostola. Chlapčeka zabudli v aute.

Jaxona Taylora z mestečka Chickamauga pri americkej Atlante zabudli dve hodiny v aute starí rodičia. Vnúčika zobrali aj s jeho 19-ročnou tetou do kostola. Keď doma odparkovali okolo 15-tej hodiny auto, všetci vystúpili, no zle sa dohodli. Každý z troch dospelých si myslel, že chlapčeka vybral z auta ten druhý. No, žiaľ, nestalo sa tak. Dieťatko tragicky zahynulo v rozpálenej toyote.

Že sa stala tragédia si starí rodičia uvedomili, až keď sa približne po dvoch hodinách, čo boli doma, začala na synčeka pýtať jeho mama (23), ktorá sa práve zobudila. Zdriemla si po nočnej zmene. Mandie Hendershotová pracuje ako zdravotná sestra v nemocnici.

 

When our family was whole

Posted by Mandie Hendershot on 7. september 2015

 

Vzápätí sa rodina rozbehla k autu a čakal ich najhorší okamih života. K chlapčekovi okamžite privolali pomoc, no zachrániť sa ho už, žiaľ, nepodarilo. Dieťatko zomrelo v rozpálenom aute, v ktorom bolo viac ako 70 stupňov Celzia.

Zronená mama zverejnila na sociálnej sieti status, v ktorom sa vyznala z lásky k svojmu dieťatku. Rovnako pochválila milujúcich starých rodičov, ktorí sa o jej synčeka vždy s láskou a veľkou obetavosťou starali. "Môj synček mal najlepších starých rodičov, len sa stala obrovská chyba. Vždy ho budem milovať," napísala Mandie.

 

Cannot believe that today marked my baby turning 11 months old. What a temperamental, loving and adorable baby he is,...

Posted by Mandie Hendershot on 29. august 2015

 

Informácie o sobotňajšom nešťastí povrdil miestny policajný šéf Steve Wilson. Dodal, že išlo o tragickú nehodu a žiadne obvinenia preto nepadli. Telíčko poslali na pitvu. Nešťastie sa stalo podľa Wilsona preto, že sa členovia rodiny zle dohodli. Správu o tragédii priniesol portál fox5atlanta.com.

 

Viac o téme: KostolTragédiaSmrťAtlantaChickamaugaChlapoček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu