Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena (25) predstierala, že je muž: Päť mesiacov sexovala so študentkou, s umelákom!

Gayle Newlandová prichádza v utorok na súd. Zobraziť galériu (2)
Gayle Newlandová prichádza v utorok na súd. (Zdroj: profimedia.sk)

CHESTER - Mladá Angličanka údajne predstierala, že je muž a používala protetický penis, aby dosiahla sexuálny vzťah s inou študentkou. Obeť Gayle Dawn Newlandovej tvrdí, že súhlasila s pohlavnou aktivitou so zaviazanými očami, ale nikdy si vraj neuvedomila, že jej partner je v skutočnosti žena a dráždi ju pomôckou.

VIDEO Žena sa ukája na čerpačke so sexhračkou pred ľuďmi: Rozčapené dvere auta, aj stehná!

Newlandová z Hooton Road v meste Willaston popiera päť prípadov sexuálneho napadnutia, ku ktorým údajne došlo v období od februára do júna 2013, kedy obe študentky navštevovali univerzitu v Chesteri. Obžaloba tvrdí, že údajná obeť si nebola vedomá použitia umelej pomôcky a že nevedela, že Newlandová bola žena, píše Chester Chronicle.

V prvý deň súdneho pojednávania žalobca porote ôsmich žien a štyroch mužov objasnil, že Newlandová si zriadila falošný profil na facebooku pod druhým menom "Kye Fortune" a poslala obeti žiadosť o priateľstvo v roku 2011. Presvedčila ju, že o nej vie prostredníctvom spoločného priateľa, ktorý chodí na rovnaký univerzitný kurz ako ona.

Ich vzťah sa postupom času vyvíjal a obeť sa chcela s Kyeom stretnúť osobne. Vtedy si mala Newlandová vymyslieť, že je príliš chorá, pretože jej lekári po dopravnej nehode objavili nádor a podstúpila intenzívnu chemoterapiu. Svoj vysoký hlas počas telefonických rozhovorov odôvodnila napoly filipínskym a napoly ázijským dedičstvom po rodičoch.

Gayle Newlandová
Zobraziť galériu (2)
Gayle Newlandová  (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa prvýkrát videla v jednom hoteli vo februári 2013, a Newlandová v osobe Kyea trvala na tom, že si obeť musí nechať pri sexe na očiach pásku, pretože po nehode stále cíti neistotu zo svojho vzhľadu. Na sebe mala plavky, na hrudi obväzy a vlasy jej zakrýval klobúk. Pohlavný styk mal prebehnúť s použitým sexuálnej hračky. To sa v budúcnosti udialo ešte niekoľkokrát.

Obeť sa však po čase začala cítiť vo vzťahu nešťastná a pokúsila sa z neho odísť, ale Newlandová sa vyhrážala, že sa zabije. Vymyslela si aj zámienku, aby sa mohli znovu stretnúť, keď tvrdila, že jej nevlastná matka zomrela a podľa nej v jej smrti hral rolu jej nevlastný otec. Obeť so stretnutím v jej byte súhlasila a pár mal znovu sex, ale tentokrát nebola milenka taká zhovievavá a dala si z očí prvýkrát dole šatku. Na svoje zdesenie zistila, že je v posteli so ženou.

Neúspešne sa pokúsila zavolať políciu a dvojica spolu bojovala, až Newlandová odišla z bytu a polícia ju neskôr v ten deň vylovila z rieky po skoku z mosta. Ani to však obeť neodradilo od podania žaloby. Na polícii tvrdila, že pár mal spolu spočiatku nádherný vzťah, dokonca od Newlandovej dostala aj prsteň, ktorým deklarovala, že si ju jedného dňa vezme. Ale potom sa všetko nepríjemne zvrtlo.

Newlandová, ktorá počas pojednávania vyzerala rozrušená a uplakaná, hovorí, že jej údajná obeť vedela, že je v skutočnosti žena, a že obe si vytvorili akýsi druh fantázie na okorenenie vzťahu. Súd to bude mať teda pri rozhodovaní zjavne ťažké.

Viac o téme: Gayle Newlandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu