Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveríte, čím táto žena opravuje auto: VIDEO, ako skutočná kutilka použila masívny penis

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youTube/stopper11)

PARÍŽ - Fanúšikovia zásady "urob si sám" určite ocenia invenčný prístup istej nemenovanej Francúzsky, ktorej sa podarilo opraviť si drobné preliačeniny na aute vďaka netradičnému pomocníkovi. Video ju zachytilo, ako prostredníctvom sexuálnej hračky vyhladzuje priehlbiny na boku poškodeného vozidla.

VIDEO Žena vytvorila neskutočný produkt: Selfie tyč, ktorá robí dobre ženám... medzi nohami

Zvyčajne je dildo určené na to, aby ho ženy využívali na sexuálnu rozkoš, no keď nie je po ruke nič iné, dá sa pri práci zužitkovať aj jeho druhý koniec. Za povzbudzovania mužského osadenstva, ktoré počuť spoza mobilného telefónu, na ktorý bol záznam natočený, Francúzka dáva do pôvodného stavu doškriabanú karosériu auta.

Neuveríte, čím táto žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youTube/stopper11)

Postupne umelý penis prikladá ku každej drobnej priehlbine a pomocou podtlaku z prísavky sa ich snaží vyrovnať. Aj keď to nie je presne cieľ, na ktorý sa výrobcovia zamerali, zdá sa, že trik funguje. "Nie, to je dobré," hovorí žena vo videu.

Sexuálne hračky sa tak možno odteraz stanú súčasťou arzenálu každého automobilového mechanika amatéra. Každopádne je to nevšedný návod pre kutilov, ako si poradiť v nepríjemnej situácii.

Viac o téme: AutoOpravaSexhračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu