Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Smutná správa po hrôzostrašnej smrti matky na eskalátore: Tak málo stačilo a mohla žiť!

Ženu nestihli pred nebezpečenstvom varovať
Ženu nestihli pred nebezpečenstvom varovať (Zdroj: cctv)

PEKING - V prípade smrti Číňanky (†30), ktorú zabil eskalátor, sa objavili nové podrobnosti. Tamojšie médiá sa dostali k záberom, ktoré objasňujú priebeh tragédie a vysvetľujú, prečo pri pohyblivých schodoch stáli pripravené dve zamestnankyne. Tie totiž už predtým zistili, že niečo nie je v poriadku, ale nestihli zariadenie vypnúť.

Nové zábery vrhajú svetlo na okamihy pred nedeľňajšou nehodou, pri ktorej v obchodnom dome v meste Jingzhou pohltil eskalátor ženu. Dve zamestnankyne iba chvíľu predtým objavili poruchu, keď sa pod jednou z nich takmer prepadla podlaha. Incident nahlásili, ale nepodarilo sa im eskalátor vypnúť.

Keď sa k nemu vrátili, Xiang Liujuan a jej syn boli už na ich ceste nahor. Ženy preto matku upozornili, že sa vyskytol problém, takže inštinktívne dieťa zdvihla na ruky. Pri vystupovaní sa pod ňou pohla podlaha a ona stihla ešte dvojročného chlapčeka poslať do bezpečia. Sama ale prišla o život, keď ju pohltili útroby eskalátora. Telo sa podarilo záchranárom a technikom dostať z nebezpečného zariadenia až o štyri hodiny.

S ohľadom na tragédiu miestne orgány zakázali využívanie všetkých eskalátorov a výťahov od firmy Shenlong Elevator Company, ktorá pohyblivé schody vyrobila. Informoval portál shanghaiist.com.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Viac o téme: SmrťEskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu