Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Pekelné zábery z čerpacej stanice: Mladík (19) zachraňuje ženu z horiaceho auta

Phillipe zachránili ženu z horiaceho auta Zobraziť galériu (2)
Phillipe zachránili ženu z horiaceho auta (Zdroj: Foto: youtube)

BEAVERTON - Doslova hororové chvíle prežila žena, ktorá narazila so svojím autom do stojanu s naftou na čerpacej stanici. Volvo sa razom vznietilo, plamene šľahali do výšky niekoľkých metrov. Na pomoc bez váhania priskočil 19-ročný mladík, ktorý pre záchranu života riskoval ten svoj.

Okoloidúci bratia Phillipe a Raphael Bittarovci spozorovali horiace volvo na čerpacej stanici v meste Beaverton v štáte Oregon. Šokovalo ich, že na nich spoza okna búcha staršia žena a volá o pomoc. "Museli sme ju vytiahnuť von veľmi rýchlo. Skôr, ako by oheň pohltil celé auto," opísal záchranca Phillipe Bittar.

Konať bolo potrebné rýchlo, no ako naschvál, dvere boli zaseknuté. Muž reagoval pohotovo, v hustom čiernom dyme a medzi plameňmi päsťou rozbil okno. "Rukou som vrazil do okna, schmatol som ju za ramená, trochu nadvihol, vytiahol von z auta a ponáhľal sa preč" doplnil pre britský portál Daily Mail.

VIDEO Pekelné zábery z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Vodička ostala v šoku, do niekoľkých sekúnd po tom, čo sa ženu podarilo zachrániť, plamene pohltili aj jej miesto. Čo sa okolo nej udialo si uvedomila, až keď záchranári ošetrovali Phillipeovu zranenú ruku. Následne ho objala a poďakovala mu.

Incident je zachytený na videu.

Viac o téme: AutoPožiarZáchranaPlameneOregon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu