Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Čech (†29) sa zabil na narodeniny: Policajti našli v aute mobil, VIDEO šialenej jazdy zverejnili!

Nešťastie v Česku Zobraziť galériu (3)
Nešťastie v Česku (Zdroj: YouTube)

BYSTŘICE POD LOPENÍKEM - Okolnosti sobotňajšej smrteľnej nehody otriasli celým Českom. Vodič na 29. narodeniny ukončil šialenou jazdou svoj život. V rýchlosti 150 km/hod nabúral, pričom ho vymrštilo z auta, na mieste bol mŕtvy. Bezhlavú jazdu si natáčal, polícia zverejnila zábery, ktoré vznikli pár minút pred nešťastím.

Českí policajti zverejnili video, ktoré našli v telefóne nebohého vodiča. Muž sa zabil v Bystřici pod Lopeníkom cez víkend v sobotu. Viedol Škodu Octavia, no kvôli rýchlej jazde nezvládol riadenie a narazil do zaparkovanej Škody Octavie. Po prudkom náraze ju prevrátilo na strechu. Idúca škodovka sa dostala do protismeru, kde narazila do zaparkovanej fabie. V stojacich autách, našťastie, nikto nebol. Vodiča z octavie vymrštilo von, pričom vyletel až na úroveň prvého poschodia priľahlého rodinného domu. Dopadol na zem, na mieste bol, žiaľ, mŕtvy. 

Čech (†29) sa zabil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Policajti potom našli neďaleko bezvládneho tela mobil. Jeho obsah ich šokoval. Nebohý muž v ňom mal videá, ktoré dokazovali jeho rýchlu jazdu. Mužom zákona bolo jasné, že v sobotu neriskoval prvýkrát. Len pár desiatok minút pred vlastnou smrťou natočil video, na ktorom je vidieť, že išiel rýchlosťou až 200 km/hod. "Zo záznamov polície vyplýva, že v minulosti bol vodič pre dopravné priestupky a trestné činy opakovane pokutovaný a trikrát trestaný zákazom riadenia pre riadenie pod vplyvom alkoholu a pre marenia výkonu úradného rozhodnutia," informoval zlínsky policajný hovorca Pavel B. Stránský.

Policajti zverejnili video z preventívnych dôvodov, aby varovali ostatných vodičov, ktorých tiež pokúša rýchla a riskantná jazda.

Čech (†29) sa zabil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

"V mieste, kde je povolená rýchlosť 50 km/h, sa podľa výpovede svedkov muž rútil obcou rýchlosťou okolo 150 km/h, a na to predbiehal. Predbiehací manéver však nezvládol, lebo sa mu v protismere objavilo vozidlo," doplnil Stránský.

Pozrite si video, ktoré nebohý muž natočil pár desiatok minút pred smrťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu