Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Nehoda pri Košiciach: Po prudkej zrážke skončili vodiči (41) vo vážnom stave!

Vážna nehoda pri Košiciach Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda pri Košiciach (Zdroj: Foto: polícia)

KOŠICE - Včera večer krátko pred pol jedenástou sa stala v katastri obce Turňa nad Bodvou v košickom okrese vážna dopravná nehoda. V rýchlositi do seba vrazili 41-ročná Monika na suzuki a 41-ročný Štefan na fiate. Obaja skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici.

"Vodička viedla vozidlo v smere od obce Turňa nad Bodvou na obec Drienovec, pričom 300 metrov za odbočkou k obci Turňa nad Bodvou na rovnom úseku cesty z doposiaľ nezistených príčin prešla s vozidlom do protismeru, kde narazila do oproti idúceho vozidla zn. Fiat," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. 

FOTO Nehoda pri Košiciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Po zrážke Štefan na Fiate Punto zišiel do priekopy vľavo, kde sa prevrátil na bok. Monika na suzuki zišla do priekopy vpravo. Na miesto do niekoľkých minút od ohlásenia dorazili záchranári. "41-ročný muž utrpel viaceré vážne poranenia a 41-ročná žena utrpela poranenia hlavy a predkolenia. Obidvoch sme previezli do košickej nemocnice," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Nehoda pri Košiciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Toho času sú obaja zranení v stabilizovanom stave a nie sú v priamom ohrození života," potvrdila hovorkyňa košickej nemocnice Ladislava Šustová.

"Na zistenie požitia alkoholu bol obom vodičom odobratý biologický materiál. Pre objektívne posúdenie príčiny vzniku dopravnej nehody bol na miesto nehody prizvaný znalec z odboru cestnej dopravy," doplnila Mésarová. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Na vozidlách bola škoda predbežne vyčíslená na 10 tisíc eur. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu