Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Cyklista vpálil do Lucky (3) na chodníku: Ťahal ju metre za sebou, potom rodine vynadal!

Luciu vliekol v kolese niekoľko metrov!
Luciu vliekol v kolese niekoľko metrov! (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

LANCASHIRE - Pre rodičov trojročného dievčatka sa v tom momente zastavil čas. Sekundy prežívali ako nekonečne dlhé chvíle medzi životom a smrťou dcérky. Rozbehnutý cyklista dievčatko zrazil pred domov takým bezohľadným spôsobom, že by mu mali zakázať aj chôdzu po chodníku!

Trojročná Lucia Wilding práve vychádzala z bránky rodinného domu, keď ju na chodníku v plnej rýchlosti zachytil cyklista a zopárkrát otočil v zadnom kolese. Ako uviedla podľa portálu Mirror matka dievčatka, Lauren Howarth (26), cyklista, ktorý po zrážke spadol na zem, ale okamžite sa postavil, stihol rodine pred svojím útekom aj riadne vynadať. Kamera však zachytila, ako do Lucky nečakane vrazil na chodníku a potom ju ešte niekoľko metrov vliekol v kolese! „Myslela som si, že zomrela. Bola celá od krvi a začala kričať z plných pľúc,“ opísala hrozný zážitok mama dievčatka.

FOTO Šok v Púchove: Chlapec (15) napálil autom do drogérie, zranil bábätko!

Otec Lucie, ktorý celý incident videl, okamžite preskočil plot a utekal dcére na pomoc, aby ju ihneď previezol do nemocnice. Muž, ktorý Lucku zachytil, sa aktuálne sám dostavil na políciu kvôli identifikácii. Podľa miestnej policajnej hovorkyne čelí viac ako jednému obvineniu - za nebezpečne rýchlu jazdu a jazdu na chodníku. Dievčatko, našťastie, z nehody vyviazlo len so škrabancami a modrinami, mohlo však dopadnúť oveľa horšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu