Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najšialenejšia konšpirácia o princeznej Diane: Tajomstvo zvrhlého lekára a tajná dcéra v USA!

Princezná Kate sa vraj s Dianinou dcérou stretla v USA.
Princezná Kate sa vraj s Dianinou dcérou stretla v USA. (Zdroj: Globe)

BRATISLAVA/LONDÝN - Veľká Británia a vlastne celý svet sa sústreďujú na príchod ďalšieho kráľovského potomka, ktorého by mala čoskoro porodiť vojvodkyňa Kate svojmu manželovi princovi Williamovi. Či už to bude dievčatko alebo chlapec, stane sa štvrtým v následníctve na trón. Nestalo by sa tak však vraj v prípade, ak by bola pravdivá informácia, ktorá sa najprv rozšírila v USA a teraz zdobí titulky magazínov v Španielsku či iných častiach Európy. Ako sa dá ale čakať, je poriadne pritiahnutá za vlasy.

Existuje totiž podozrenie, že princ William nebol Dianino prvé dieťa, ale údajne má "tajnú sestru". Volá sa Sarah, žije inkognito v malom mestečku v Novom Anglicku v Spojených štátoch a jej vek je 33 rokov.

Ako je to však možné, keďže William sa narodil v júni 1982, len 11 mesiacov po svadbe svojich rodičov? pýta sa denník Daily Mail. Odpoveď je podľa neho mimoriadne bizarná. Lady Diana Spencerová, 19-ročná panna, mala v decembri 1980 podstúpiť gynekologické vyšetrenie nariadené kráľovnou, aby sa preukázalo ešte pred zasnúbením, či je schopná porodiť dediča trónu.

Prečítajte si aj: Sobáš princa Charlesa pred 10 rokmi: Sprevádzalo ho množstvo nepokojov kvôli Diane!

Počas týchto skúšok odobrali Diane vajíčka a oplodnili spermiami princa Charlesa. Testy vraj dokázali, že je všetko v poriadku a embryá mali byť zničené. Istá čierna ovca v lekárskom tíme však mala jedno z embryií vložiť do tela svojej manželky, ktorá sa tak stala náhradnou matkou biologického dieťaťa Diany a Charlesa.

Dievčatko sa narodilo v októbri 1981, teda osem mesiacov pred narodením princa Williama. To ale nie zďaleka všetko. Počas dospievania o Sarah jej okolie neustále vyhlasovalo, že sa náramne podobná na lady Di. Po smrti svojich rodičov, ktorí sa zabili pri autonehode, narazila na denník, kde sa dozvedela, že je produktom umelého oplodnenia, ktoré bolo v tom čase ešte v plienkach.

Sarah sa pokúsila zistiť, kto je jej ozajstná rodina, ale údajne ju hlas v telefóne varoval, aby prestala s pátraním, ak si cení vlastný život. Po tejto výstrahe a zverejnených konšpiráciách, že Dianina smrť v Paríži bola vražda, radšej emigrovala do Ameriky, kde žije pod tajnou identitou.

Samozrejme, že celý tento príbeh je poriadne pritiahnutý za vlasy, ale ako väčšina domnienok a fám, aj táto sa zrodila na reálnom základe. Diana naozaj mala pred zasnúbením s princom Charlesom podstúpiť gynekologické vyšetrenie, aj keď určite za účelom zistenia, či nemá žiadnu malformáciu maternice, alebo či neexistujú iné prekážky, pre ktoré by nemohla vynosiť dieťa. Všetko ostatné sú naozaj len nepotvrdené dohady, ale o to viac zaujímavé pre verejnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu