Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tomáš (†20) dostal znamenie, že je jeho život v ohrození: FOTO nezvratný osud sa naplnil!

Tomáš zrážku s kamiónom neprežil Zobraziť galériu (6)
Tomáš zrážku s kamiónom neprežil (Zdroj: Foto: shockcup.cz)

ŽAMBERK - Neuveriteľne tragický osud postihol Tomáša z Česka. Mladík si dal pred rokmi urobiť test, ktorý mu vyrátal, že je nezodpovedný vodič, a preto má len malú šancu na prežitie. Na motocykel si sadol aj napriek tomu, že naň nemal vodičák. Žiaľ, krutý osud sa naplnil. Zomrel pod kolesami kamióna.

Tomáš si pred rokmi urobil v kvíze na sociálnej sieti test, ktorého cieľom bolo znížiť nehodovosť na cestách a následne aj počet obetí. Ako informuje denník Blesk, mal odpovedať na položené otázky. Výsledky sú viac ako prekvapujúce. Už vtedy skončil s varovaním. Podľa testu mal len 34 percentnú šancu na prežitie. Krutý osud sa, žiaľ, potvrdil.

Tomáš (†20) dostal znamenie,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Tomáš (†20) dostal znamenie,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

V utorok si sadol na motorku značky Honda. Krátko pred pol treťou popoludní predbiehal v katastri obce Žamberk cez plnú čiaru, čo sa mu stalo osudným. "Dvadsaťročný vodič motocykla, ktorý išiel v smere od obce Žamberk, pravdepodobne nerešpektoval vodorovnú dopravnú značku V1A (pozdĺžna súvislá čiara) a začal predbiehať kolónu idúcich vozidiel. Pri jeho jazde v protismernej časti komunikácie došlo k čelnému stretu motocykla s oprotiidúcim nákladným vozidlom," povedala nám hovorkyňa pardubickej polície Lenka Vilímková. 

Tomáš bol dlhoročný spolupracovník pri príprave závodiska a pri stavaní sekcií pre Veľkú cenu mesta Žamberk.
Zobraziť galériu (6)
Tomáš bol dlhoročný spolupracovník pri príprave závodiska a pri stavaní sekcií pre Veľkú cenu mesta Žamberk.  (Zdroj: Foto: shockcup.cz)

Motocykel zostal po náraze zakliesnený pod prednou časťou nákladného vozidla Iveco a vodič vyletel do poľa. Prítomní ľudia mladíkovi podávali prvú pomoc, žiaľ, bezvýsledne. "Pri náraze utrpel mnohopočetné poranenia, ktorým na mieste podľahol," doplnila Vilímková. Pri nehode sa nikto iný nezranil.  


Prečítajte si aj FOTO Tragédia na D1 pri Prahe: Kamión zošrotoval slovenský fiat, štyria zranení, jeden mŕtvy!


Vodič kamióna sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U zosnulého motorkára bola nariadená zdravotná pitva. Na mieste polícia motocykel zaistila pre znalecké skúmanie. Zarážajúce je, že Tomáš nemal na jazdu motorkou vodičák, honda dokonca nebola jeho. Komu patrila a prečo na ňu vôbec sadol, zatiaľ nie je známe.  

Tomáš (†20) dostal znamenie,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu