Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Lekári neveriacky krútili hlavami: Manželka ho doma mučila vriacou vodou!

Muž sa stal obeťou domáceho násilia
Muž sa stal obeťou domáceho násilia (Zdroj: Youtube/Press Association)

PETERBOROUGH – Kena Gregoryho (65) prijali do nemocnice v hroznom stave. Utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa až na 14 percentách tela! Dôvodom boli nezhody s manželkou.

Dnes si už Ken so svojou bývalou manželkou nemá čo povedať. Teresa Gilbertson (60) ho totiž pred rozvodom obarila džbánom vriacej vody, ktorú mu vyliala na hlavu! „Bola to neznesiteľná spaľujúca bolesť. Nikdy som nezažil nič podobné,“ povedal Ken Gregory pre BBC. Nenapadlo by mu, že ho niečo také postretne napriek tomu, že potreboval ošetrenie v nemocnici aj pár týždňov pred dramatickým útokom. Vtedy ho exmanželka obliala horúcim čajom, kým spal.

Podľa Gregoryho, ktorý svoj prípad medializoval, by sa ani muži nemali báť priznať, že sú obeťami domáceho násilia žien. Teresa Gilbertson, s ktorou sa Ken Gregory stretol pred siedmimi rokmi, bola teraz odsúdená za vážne ublíženie na zdraví. Jedným z možných dôvodov, prečo sa hrozného činu dopustila, mohla byť žiarlivosť na exmanželovu bývalú zosnulú ženu. V deň útoku si totiž Ken pripomínal výročie jej smrti a chystal sa navštíviť jej hrob, uviedol britský portál Metro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu