Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krkavčiu mamu (27) obvinili z vraždy: Synčeka (†5) utýrala, tu je dôvod jej konania!

 Lacey Spearsová Zobraziť galériu (3)
Lacey Spearsová (Zdroj: Foto: Facebook)

NEW YORK - Za otrasný čin hrozí Laceye Spearsovej, matke 5-ročného chlapčeka, doživotný trest. Na sociálnej sieti pútala pozornosť tým, že jej synček trpí záhadnou chorobou kvôli vysokému množstvu soli v tele. Ženu vinia za vraždu, svoje dieťa otrávila.

Podľa senátu Lacey Spearsová (27) dlhodobo dávkovala synčekovi nadmerné množstvo soli. Spôsobilo mu to zhoršovanie zdravotného stavu, ktoré viedlo k smrti. Garnetta niekoľkokrát hospitalizovali, museli ho aj operaovať. "Vysvitlo, že za všetko môže jediná osoba. Tá, ktorá ho mala najviac chrániť - jeho matka," povedala prokurátorka Janet DiFioreová.

Krkavčiu mamu (27) obvinili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Na prípade je najšokujúcejší motív matkinho konania. Podľa verdiktu súdu statusmi, ktoré uverejňovala, chcela na seba pútať pozornosť dojemným príbehom nevysvetliteľnej choroby svojho synčeka. Na internete opísala aj posledné dni Garnettovho života.

"Motívo je bizarný, desivý, ale skutočný," uviedla v záverečnej reči prokurátorka. "Zrejme sa dožadovala pozornosti svojej rodiny, svojich priateľov, spolupracovníkov. Garnettovu chorobu využívala, aby bola zaujímavejšia, zatiaľ čo jej činnosť viedla k smrti syna," povedala žalobkyňa a dodala, že matka podávala dieťaťu nadmerné množstvo soli. Dôsledkom toho chlapček trpel ušnými infekciami, chudokrvnosťou, v telíčku mal často zápaly a bolele ho bruško.   

Krkavčiu mamu (27) obvinili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Žena svoju vinu popiera. Jej obhajca dôvodil okrem iného aj tým, že za smrť chlapčeka môžu lekári, medzi ktorými strávil posledné dni svojho života. 

Súd má rozhodnúť v apríli. Krkavčej matke hrozí doživotný trest s možnosťou podmienečného prepustenia po 25-tich rokoch. O udalosti informoval nydailynews.com.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu