Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka spravila najhoršie rozhodnutie života: Vystopovala biologického otca, potom prišlo peklo!

Hollie začala nový život, no nezabudne
Hollie začala nový život, no nezabudne (Zdroj: reprofoto daily mail)

ESSEX - Väčšina adoptovaných detí túži spoznať aj svojich biologických rodičov. No jedna mladá Angličanka si želá, aby tak nikdy neurobila. Stretnutie so skutočným otcom jej totiž zmenilo život. V tom najhoršom zmysle slova, aký si len viete predstaviť.

Hollie Daveyová z anglického grófstva Essex mala trinásť rokov, keď sa rozhodla, že vystopuje svojich biologických rodičov. Podarilo sa jej zistiť, že matka už zomrela, tak sa chcela zoznámiť aspoň so svojím otcom. Moment, keď sa ukázala na prahu domu Paula Daveyho, sa ukázal byť najväčšou chybou jej života. "Otvoril mi muž so šedivými vlasmi a spýtal sa, ako mi môže pomôcť. Povedala som mu, že som jeho dcéra. Ostal v šoku a potom ma objal. Vraj sa veľmi teši na to, že ma niekedy uvidí," spomína si na prvé vzájomné stretnutie.

Paul požiadal znovunájdenú dcéru, aby s ním ostala, pretože ju chcel lepšie spoznať. Súhlasila. Po niekoľkých týždňoch strávených u otca sa ale počiatočná radosť dievčiny zmenila na znepokojenie a neskôr zdesenie. Začal ju totiž obťažovať. Najprv nenápadne, keď ju hladil po vlasoch a rozprával jej o tom, aká je nádherná. Po nejakom čase Paul dcére navrhol, aby sa zahrali na otecka a mamičku. Dokonca ju požiadal, aby si obliekla svadobné šaty. Hollie to prišlo divné, ale bála sa niečo povedať.

Dcéru si pomýlil s manželkou

Skutočné peklo prišlo vtedy, keď muž začal u dcéry prespávať. Dotýkal sa jej a keď mu povedala, aby prestal, ignoroval ju. Jedného dňa Hollie zviazal, odviezol na opustené miesto a tam ju znásilnil. Keď sa vrátili domov, dcéru zamkol v izbe a teror pokračoval. Úchylný muž sa k dcére správal ako k manželke - nútil ju nosiť svadobné šaty a na prst jej nastokol obrúčku. "Chcelo sa mi z toho zvracať. Cítila som sa ako nejaké zviera uväznené v klietke."

Paul Hollie niekoľkokrát znásilnil, v dôsledku čoho otehotnela. Keďže ale po ďalšom dieťati netúžil, donútil ju vypiť fľašu džinu a potom ihlicou na pletenie po domácky vykonal potrat. Keď zbadal, ako dcére steká po stehne krv, zľakol sa a odviezol ju do nemocnice. Hollie chcela sestričkám povedať, čo sa stalo, ale bola ako skamenená. V pätnástich otehotnela opať. Tentokrát si už ale povedala, že si dieťatko vziať nenechá, napriek tomu, že ho splodila s monštrom.

Konečne slobodná

Jeden večer, keď Paul spal, si tínedžerka všimla, že predné dvere od domu sú otvorené. Tak rýchlo vybehla von a prvýkrát po niekoľkých rokoch pocítila závan slobody. Okamžite kontaktovala úrady. Keď porodila, sociálka jej dieťa vzala. Daveyová sa ale nevzdala a dala si predsavzatie, že otrasná skúsenosť s biologickým otcom jej nezničí zvyšok života. Dokončila školu a získala vlastný byt.

Lenže násilník bol stále niekde tam vonku a nepotrestaný. Hollie si uvedomila, že by mohol zneužívať aj iné deti. Zašla preto na políciu a vyrozprávala svoj príbeh. Testy DNA dokázali, že Paul je naozaj otcom jej syna. Potom sa ozvala ďalšia žena, ktorá tvrdila, že Davey sexuálne zneužíval aj ju. V júli 2013 odsúdili vtedy šesťdesiattričného Daveyho za znásilnenie, sexuálny útok a za pokus o vykonanie potratu na šestnásť rokov.

Nový život

Hollie má teraz 26 rokov a tri krásne dcéry - šestročnú Alaylu, štvorročnú Roxanne a dvojročnú Amelie. Cez to, čo jej urobil otec, sa nikdy nedostane. Ukradol jej detstvo a nevinnosť. "Nikdy sa cez to neprenesiem. Bodaj by som nikdy nevyhľadala. Zničil mi detstvo. Znovu som ale v kontakte s mojou adoptívnou rodinou a som konečne šťastná," dodala Hollie pre denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu