Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Zásahu kukláčov: Na ceste obkľúčili a z auta vytiahli obávaného dílera, ako z akčného filmu!

Kukláči vytiahli dílera cez okno auta
Kukláči vytiahli dílera cez okno auta (Zdroj: Foto: youtube)

BÍLINA - Českým kriminalistom sa podaril poriadny úlovok. Svoju dokonale rozpracovanú operatívno-pátraciu činnosť zavŕšili chytením obávaného dílera drog. Muža obkľúčili, za poriadneho kriku a s vybičovaným adrenalínom ho chytili priamo na ceste. Pozrite si zábery ako z akčného filmu.

Česká zásahová jednotka zadržala drogového dílera (41) aj napriek tomu, že sa pokúsil ujsť. Policajti ho priamo na ceste vytiahli z auta cez okno ešte minulý týždeň. Ako informuje Policejní deník, muž z krajiny bývalého Sovietskeho zväzu je podozrivý, že v poslednom roku zásoboval pervitínom osoby z radov narkomanov aj ďalších dílerov, ktorí drogy ďalej predávali. Kriminalisti zadokumentovali stovky prípadov. Za viac ako rok predal drogy, ktoré májú na čiernom trhu hodnotu takmer pol milióna českých korún (takmer 18 tisíc eur). Desať gramov pervitínu mu našli aj pri zadržaní. 

Muža posadili do väzby a obvinili z nedovolenej výroby a iného nakladania s omamnými a psychotropnými látkami a jedmi a tiež z marenia výkonu úradného rozhodnutia a vykázania. Už dva roky sa totiž zdržiava na území Českej republiky, aj keď bol v roku 2013 právoplatne odsúdený na trest vyhostenia z územia, a to po dobu troch rokov. V prípade dokázania viny mu teraz hrozí trest odňatia slobody až na desať rokov

Spolu s mužom kukláči zadržali aj 40-ročného dílera, ktorého obvinený zásoboval pervitínom. Policajti sa zaoberajú aj jeho trestnou činnosťou.

Pozrite si zábery zo zásahu kukláčov.

Kriminalisti chytili dílera drog

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu