Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Bezcitný učiteľ núti žiačku (14) do bazéna: Surovo ju ťahá, volá o pomoc!

Učiteľ ťahá žiačku do bazéna
Učiteľ ťahá žiačku do bazéna (Zdroj: Foto: youtube)

STOCKTON – V Kalifornii riešia poriadny škandál. 14-ročná žiačka strednej školy odmietla plávať na hodine telesnej výchovy, tak ju chcel telocvikár Danny Paterson k tomu surovo donútiť. Celý incident sa podarilo nasnímať jednému zo svedkov na mobil.

Dievča povedalo svojmu učiteľovi, že nepôjde do bazéna. Jeho názor ho očividne nezaujímal, svoju žiačku chcel dostať do vody za každú cenu, použil násilie. Dievčina sa bránila, kopala do vzduchu, neskôr do učiteľa, ktorý ju ťahal po zemi, pričom sa zosúvali plavky z jej tela. Pedagóg nebral ohľad na to, že bola v strese a kričala od zúfalstva.

Právny zástupca rodiny Gilbert Somera povedal pre denník Daily Mail, že dievča odmietalo plávať, pretože si nechcelo zničiť účes, na večer malo osobné plány. Pripustil, že učiteľ ho mal potrestať za to, že ho neposlúchlo, no použiť fyzické násilie rázne odmietol. Prípad sa dostal až pred súd.

Niektorí spolužiaci sa na celom incidente zabávali, preto sa môže zdať, že je situácia len dobre nahratá scénka. Právnik však tvrdí, že to tak nie je.

Učiteľ Danny Paterson pracuje v Edison High School viac ako 10 rokov. Po prevalení incidentu nastúpil na nútenú dovolenku na jeden mesiac. Ak sa dokáže, že konal protiprávne, vedenie školy bude nútené situáciu riešiť.  

Učiteľ núti žiačku do bazéna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu