Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Profesionálny boxer ranou uspal dvoch mužov: Gang ruských kriminálnikov nemal šancu!

Dvaja jednou ranou
Dvaja jednou ranou (Zdroj: YouTube)

STAROKORSUNSKAYA - Internetom obletelo video, na ktorom vidno, ako mladík presne mierenými ranami pošle k zemi dvoch statných mužov. Teraz vyplávali na povrch podrobnosti k incidentu. Gang ruských kriminálnikov si robil zálusk na mužovu priateľku. Netušili, že majú do činenia s profesionálnym boxerom.

Očividne platí, že za všetkým hľadaj ženu. K incidentu došlo nedávno v ruskom mestečku Starokorsunskaya na juhozápade Ruska. Kamera zachytila šokujúce okamihy, ako profesionálny boxer jednou ranou pošle k zemi najprv jedného a vzápätí druhého muža. Slovný konflikt vyústil do potýčky, pričom partia mužov nemala proti boxerovi šancu.

Gang ruských kriminálnikov zaplatil za to, že v bare obťažovali boxerovu manželku. Chceli od nej, aby si k nim sadla za stôl a popíjala. Nicolai Vlasenko (29), profesionálny boxer a expert na bojové umenia, bez mihnutia oka zrazil nebojácnych mužov k zemi a uspal ich.  

Ako informuje denník Daily Mail, Leonti Yevdokimov (33), vodca miestneho gangu kriminálnikov, muža po slovnej prestrelke v bare vyzval, aby v diskusii pokračovali vonku. Vtedy ešte netušil, s kým má dočinenia.

Gang si neskôr najal právnika a podal sťažnosť na miestnej polícii, že bol napadnutý. Muži zákona však na základe kamerových záznamov usúdili, že Nicolai konal v sebaobrane a že bol sám proti takmer desiatim ľuďom. "Môj klient si neželal, aby obťažovali jeho ženu. Bol pripravený diskutovať primeraným spôsobom, ale keď sa schýlilo k použitiu sily, bol nútený brániť sa nevyhnutným spôsobom,“ povedal boxerov právnik. 

Dvaja jednou ranou
  

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu