Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Policajti preverovali smrad šíriaci sa z bytu šéfkuchára Petra: Pohľad do hrnca ich obaril!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: facebook, twitter)

TENERIFFE - Najprv ju zabil, potom rozštvrtil a následne uvaril. Keď vraha kontaktovala polícia, dal sa na útek a podrezal si hrdlo. Takto sa skončil príbeh dvoch priateľov na Teneriffe pri austrálskom Brisbane. Obidvaja boli podľa svedkov šťastní mladí ľudia. Časti tela jeho priateľky našli vyšetrovatelia v hrnci na sporáku. Petrova matka bola z toho v šoku. Očakávala ho doma na Vianoce.

Takúto brutálnu vraždu si Teneriffe nepamätá. Na podnet svedkov, ktorí cítili strašný smrad, sa polícia vydala do apartmánu na Tenerife, aby zistila, čo sa deje. Keď Marcusovi Petrovi Volkemu (†28) zaklopali na dvere, dal sa na útek a neskôr si podrezal hrdlo. Policajti neverili vlastným očiam, čo našli v jeho byte.

S krásnou Mayang sa spoznali na výletnej lodi
Zobraziť galériu (9)
S krásnou Mayang sa spoznali na výletnej lodi  (Zdroj: twitter, facebook)

Peter mal variť časti tela indonézskej priateľky menom Mayang Prasetyo (†27) na sporáku. Ostatné časti tela priateľky boli uložené v igelitových vreciach. Vyšetrovatelia museli chemickým rozborom zisťovať, o koho išlo. Krásna Mayang sa zaujímala o modeling. Podľa údajov z Facebooku tvorili pár od augusta minulého roka.

Peter bol podľa matky šťastný a nijaké problémy nemal
Zobraziť galériu (9)
Peter bol podľa matky šťastný a nijaké problémy nemal  (Zdroj: twitter, facebook)

Ľudia cítili neuveriteľný zápach. Ako keby nejaké zvieracie mäso hnilo niekoľko dní na slnku. Zápach bol cítiť pár dní, no prítomní absolútne netušili, o čo ide. Dokonca im z toho slzili oči. Keď sa dozvedeli pravdu, zostali zaskočení.

Policajti preverovali smrad šíriaci
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: twitter, facebook)

Matka bola z jeho činu v šoku. Vôbec tomu nerozumela. Peter by podľa nej nikdy také nič nespravil. „Bol šťastný, chystal sa k nám na Vianoce, všetko bolo v poriadku. Na lodi cestoval po rôznych krajinách. Doma dlho neboli, nevideli sme ho rok a pol. Ale vyzerali, že si spolu rozumejú,“ vravela jeho matka po telefonáte s ním. S priateľkou z Indonézie sa zoznámil na výletnej lodi, kde pracoval ako kuchár.

Policajti preverovali smrad šíriaci
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: twitter, facebook)

Po návšteve polície sa prítomným ozval a následne ušiel von oknom. Prešiel o ulicu ďalej, kde sa skryl v odpadkovom koši. Jedna tamojšia obyvateľka videla, ako sa začínajú v okolí schádzať policajti.

Petrove telo našli v odpadkovom koši
Zobraziť galériu (9)
Petrove telo našli v odpadkovom koši  (Zdroj: twitter, facebook)

„Videla som asi pätnásť policajtov so zbraňami. Následne prevrátili jeden z odpadkových košov a z neho vypadlo dokrvavené telo,“ povedala médiám. Polícia teraz prosí všetkých, ktorí by mohli pomôcť vyšetrovaniu tejto hororovej vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu