Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tento krásavec sa priznal k popravám 39 ľudí, medzi nimi ženy aj deti!

Thiago Henriqe Gomes da Rocha Zobraziť galériu (3)
Thiago Henriqe Gomes da Rocha (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

GOIANIA - K neuveriteľných skutkom sa priznal iba 26-ročný ochrankár z Brazílie celým menom Thiago Henriqe Gomes da Rocha. Zavraždil 39 ľudí, medzi nimi boli aj bezbranné ženy a deti. Policajti ho zatkli minulý týždeň, lebo jazdil s falošnými evidenčnými číslami, po jeho šokujúcom priznaní takmer onemeli.

Mladík povedal, že svojej obete strieľal v uliciach náhodne počas toho, ako jazdil na motorke. Na otázku prečo tak konal, odpovedal, že cítil zlosť na celý svet.  

Z Thiagovho priznania doslova mrazí. Ako sa vyjadril za obeť mu padlo 16 žien z mesta Goiana. Medzi nimi bolo i 14-ročné dievča. Väčšinu ich zastrelil v januári. Dve zniesol zo sveta v máji. Vo svojej šokujúcej výpovedi pokračoval. Zavraždil aj niekoľko transvestitov a bezdomovcov. Rodiny a priatelia zavraždených v tomto roku usporiadali sériu demonštrácií. Vyvíjali tlak na políciu a miestnu samosprávu, aby urýchlene bezcitného vraha vypátrali.

Po celom meste sa šírila obrovská panika. Nikto nevedel, kto zapríčinil množstvo nevysvetlených vrážd. Špeciálnej policajnej jednotke sa muža podarilo zatknúť minulý týždeň. V dome, kde žil spolu s matkou, objavili množstvo zbraní – nože, kladivo, revolver a rukavice.

Barbara, jedna z jeho obetí
Zobraziť galériu (3)
Barbara, jedna z jeho obetí  (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Podľa dostupných informácií jeho besnenie trvalo desať mesiacov. Ak mu vinu preukážu, zapíše sa medzi najbrutálnejších sériových vrahov sveta. Svoje obete mal oslovovať zvolaním: "Toto je prepad!" žiadnej však nič neodcudzil.

"Dostal som potvrdenie, že identifikovali, zatkli a vzali do väzby vraha zodpovedného za smrť žien a ďalších ľudí na ulici v Goiania. Muž sa dokonca priznal k svojim zločinom,“ uviedol pre mirror.co.uk guvernér štátu Goias Marconi Perillo.

Ana Maria, ďalšia obeť
Zobraziť galériu (3)
Ana Maria, ďalšia obeť  (Zdroj: Foto: Profimedia.sk)

Thiago povedal, že vraždil, aby zmiernil svoj neutíchajúci pocit úzkosti. Mladíkov advokát sa však vyjadril, že jeho klient zločiny nespáchal, priznal sa k nim kvôli agresívnemu policajnému výsluchu.

Za najbrutálnejšieho vraha novodobej histórie je považovaný Kolumbijčan Luis Garavit, známy ako La Bestia. Hovorí sa, že zavraždil viac ako 400 ľudí z ulice, medzi nimi ženy a deti. Usvedčili ho zo 138 popráv.

Najnebezpečnejší brazílsky vrah je Pedro Rodrigues Filho. Podľa medializovaných informácií zabil viac ako 100 obetí, 47 z nich boli väzni. Odsúdili ho za vraždy 71 ľudí. Prvú obeť zabil, keď mal 14 rokov. Zavraždil aj svojho otca a zjedol kus jeho srdca.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu