Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dráma pred stužkovou: Študentka vypadla z idúceho autobusu, vodič ju nechal na ceste!

Niekoľko dievčat zostalo zo solidarity so Charlotte v nemocnici Zobraziť galériu (2)
Niekoľko dievčat zostalo zo solidarity so Charlotte v nemocnici (Zdroj: Twitter, abc7.com)

ORANGE COUNTY - Sedemnásťročná študentka z kalifornského Orange County môže byť po nedávnom incidente rada, že je nažive. Vypadla totiž z autobusu, ktorý ju viezol na školskú koncoročnú slávnosť. A vodič išiel smelo ďalej aj napriek tomu, že ho ostatné dievčatá prosili, aby zastavil.

Minulá sobota mala byť pre Charlotte Boysovú jedným z najkrajších dní v jej živote. Takmer sa však stal jej posledným. Absolventka strednej školy Corona Del Mar High School bola s ďalšími 55 študentmi na ceste do mesta Mission Viejo, kde sa konala stužková slávnosť. V jednej chvíli sa oprela o okno, aby uvoľnila cestu spolužiačke, ktorá chcela okolo nej prejsť. Okno to však nevydržalo, otvorilo sa a dievčina vypadla na diaľnicu.

Dve spolužiačky sa ju ešte snažili zachytiť, bohužiaľ už bolo neskoro. Dosiahli však aspoň to, že nedopadla na hlavu, ale na zadok. Študenti okamžite povedali vodičovi, čo sa stalo a prosili ho, aby zastal. Ten si ale myslel, že si robia srandu a pokračoval v jazde ešte niekoľko sto metrov. Nakoniec predsa len zastavil, žiakom však nedovolil na diaľnici vystúpiť. Tí preto vyskočili z otvoreného okna a bežali za kamarátkou.

"Všimol som si, že po ceste lezie nejaké dievča. Očividne sa snažilo dostať k stredovej čiare. Potom za ňou vybehli dvaja chlapci, aby jej pomohli," uviedla očitá svedkyňa Colleen Kreugerová.

Boyesová utrpela rezné rany a odreniny a noc musela stráviť v nemocnici. "Bola som v úplnom šoku. Vôbec som necítila bolesť. Pri páde sa mi zlomili topánky a mobil odo mňa odletel preč," opísala osudný moment. Zároveň vyjadrila veľkú vďaku svojim spolužiakom za to, že ju nenechali v štichu. Bez nich by podľa vlastných bola teraz pravdepodobne mŕtva.

Dráma pred stužkovou: Študentka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter, abc7.com)

Polícia preverovala aj možnosť, že pod nehodu sa podpísal alkohol. Pri prehliadke autobusu sa však žiadny nenašiel. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu