Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO brutálnej zrážky: Šialený vodič vletel do križovatky v obrovskej rýchlosti, traja mŕtvi!

Tragická nehoda zničila život hneď štyrom mladým ľuďom. Zobraziť galériu (4)
Tragická nehoda zničila život hneď štyrom mladým ľuďom. (Zdroj: koláž topky)

NOVÝ SAD - Opitý vodič v Novom Sade spôsobil tragickú nehodu, keď sa v nočných hodinách vyrútil do križovatky a doslova zvalcoval auto s tromi mladými ľuďmi. Svojim Audi S8, ktoré dokáže vytiahnuť až na rýchlosť 300 km/hod, zabil dve iba 20-ročné dievčatá a jedného chlapca v rovnakom veku. Priebeh nehody zachytili dopravné kamery, video priniesol srbský portál Svet.rs.

Smrteľnú nehodu zapríčinil Despot Vranič (21), ktorý vošiel podľa predbežných informácií do križovatky rýchlosťou 260 km/hod! Milica Ležimirac, Vladisava Matović a Aleksandar Marić v Golfe nemali šancu prežiť brutálny náraz.

Takto sa rýchlym autom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Po tom, ako vodiča Audi prepustili z nemocnice, okamžite ho vzali do väzby, kde strávi najmenej 48 hodín. Prokurátor z Nového Sadu navrhol jeho predbežné zadržanie na 30 dní. Mladí vodič Golfu mal podľa policajného inšpektora vodičské oprávnenie iba v skúšobnej lehote.

Takto sa rýchlym autom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Skúška na prítomnosť alkoholu v krvi priamo na mieste nehody na križovatke Mercator v centre mesta dokázala, že vodič rýchleho Audi mal vypité. Podľa policajného inšpektora bol za podobné priestupky opakovane trestaný. Na sociálnych sieťach sa často chválil svojou rýchlou jazdou.

Tragický stret je zachytený v čase 0:40

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu