Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Totálny zvrat v prípade Kramného: V Egypte zadržali traviča!

(Zdroj: int)

PRAHA - Informácia o zvrate vo vyšetrovaní prišla priamo z egyptského hotela, v ktorom zomrela Monika a Klára Kramné. Priniesla ich advokátka Petra Kramného, podľa ktorej zomrela matka s dcérou na dehydratáciu organizmu, ktorá mohla byť spôsobená jedom. Dokonca zatkli muža, ktorý to mal mať na svedomí a bol v čase úmrtia v hoteli.

„Mám informácie, že egyptská strana má človeka, ktorý je zadržaný v súvislosti s manipuláciou s jedmi v hoteli Titanic Palace v dobe, kedy pani Monika Kramná a Klára Kramná zomreli,“ povedala Jana Rejžková serveru TN.cz s tým, že požiadala orgány činné v trestnom konaní, aby to cestou medzinárodnej právnej pomoci preverili.

Dokonca tvrdí, že objavila závery pitvy egyptských lekárov, ktorá úplne vyvracia teóriu českých policajtov, že boli usmrtené elektrickým prúdom.

„Tie závery sú rovnaké, i tam je nález zlyhania srdca. Ale ako príčinu uvádza dehydratáciu organizmu. S tým, že egyptský lekár pripúšťa, že mohlo prísť k požitiu jedu, ktorý sa zmenil na chemickú látku dnes (na druhý deň od úmrtia) nezistiteľnú. Pitva bola na patológii oddelenia Red Sea,“ povedala pre český Blesk.

Pitevná správa pritom prišla do Česka až potom čo Kramného zadržali. Preto jeho advokátka žiada, aby bol okamžite prepustený z väzby.

Rejžková však nevysvetlila, ako je možné, že na dehydratáciou zomreli dcéra s matkou v rovnakom čase. Pričom podľa odborníkov je to nemožné, keďže majú rozdielnu stavbu tela aj váhu. Záhada tak pokračuje aj naďalej. Kramný čaká na súd, ktorý má rozhodnúť o jeho vine aleb nevine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu