Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci dôvod na vraždu: Kvôli videohrám zadusil vlastného syna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MIAMI - Muž (24) z Floridy sa priznal polícii, že zadusil svojho šestnásťmesačného syna, aby ho detský krik nerušil pri hraní videohier. Podľa agentúry AP bol obvinený z vraždy.

Otca vraj obťažoval krik, kvôli ktorému sa nemohol sústrediť na hernú konzolu. Neriešil však príčinu chlapcovho plaču, ale rozhodol sa utíšiť ho násilím . Polícii povedal, že najprv zhruba na tri minúty rukami zakryl ústa a nos dieťaťa. 
 
Keď utíchlo a začalo byť malátne, položil ho vraj do detskej ohrádky a zabalil až po hlavu do prikrývok. Potom sa muž podľa polície nerušene venoval hrám a sledovaniu troch dielov jedného televízneho seriálu.
 
Keď sa otec zhruba po piatich hodinách znovu na syna pozrel, zistil, že zmodrel a nedýcha. Zavolal záchranku, ktorá chlapca previezla do nemocnice, kde mu však už nebolo pomoci.
 
Prípad, ktorý podľa AP šokoval aj skúsených policajtov, vyústil do obvinenia z vraždy a zanedbania starostlivosti o dieťa. 
 
"Jedinou vecou, ktorá nám prináša čiastočnú úľavu, je fakt, že sme zaistili rýchle vykonanie spravodlivosti. Teraz sa modlíme za tých, ktorí chlapca poznali a mali radi," vyhlásil šerif Jeff Daws.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu